1. Смяна на Съединител, Лагер помпа, Маховик - D&D Auto

СМЯНА НА СЪЕДИНИТЕЛ, ЛАГЕР ПОМПА, МАХОВИК

Смяна на Съединител, Лагер помпа, Маховик | D&D Auto Service

Съединителят се състои от 3 основни компонента – феродов притискателен диск, огледален диск и лагер. Основната роля на съединителя е да предава въртящия момент от двигателя на скоростната кутия, а тя на свой ред задвижва автомобила ви.

Съдържание:

… ( с или без лагер помпа ), както и на маховик – демпферен или не.

За Вас можем да предложим и демонтаж – монтаж на горна и/или долна помпа, смяна жило на съединител, както и рециклиране.

В случай, че стигнете до смяна на съединител, ние от D&D Auto Service Ви препоръчваме да го направите в пълен комплект. Така ще избегнете евентуално повторен демонтаж – монтаж на скоростната кутия.

Ако автомобилът ви е оборудван с демпферен маховик е необходимо да се извърши щателна проверка на неговото състояние от обучен специалист, който да потвърди или отхвърли нуждата от подмяна.

СМЯНА НА СЪЕДИНИТЕЛ, ЛАГЕР ПОМПА, МАХОВИК - Цени >>

 • Смяна на Съединител 300 лв.

ГАЛЕРИЯ - СМЯНА НА СЪЕДИНИТЕЛ, ЛАГЕР ПОМПА, МАХОВИК >>

ОТЗИВИ ОТ GOOGLE >>

 • Този Сервиз реши проблем с климатика на Пежо 407 за който много други само вдигаха ръце. Отношението им е любезно и дори приятелско при положение ,че отиваш за първи път. Решението се оказа доста по-евтино от това което предполагах и това го казвам защото съм убеден ,че собственика няма да се възползва занапред. Трябваше да мина контролен преглед след пробег 200 км , като запазя предварително час. Отидох без предупреждение понеже се случи да минавам от там. Естествено попитах дали може да извършат прегледа или да мина допълнително и понеже имах късмет направиха прегледа на момента буквално. Благодаря ви наистина сте много коректни и отлични професионалисти!

  thumb Nikos Nakoudis
 • Хората са любезни и знаят какво правят. Отидох заради проблем с климатика и след диагностика беше установено, че е нужна смяна на радиатора. Освен това ми полираха и фаровете. Препоръчвам!

  thumb Natalia Metrovska
 • Много съм доволен от професионалистите в сервиза и това е моя сервиз занапред и едно голямо БЛАГОДАРЯ 😉!

  thumb Svetlin Slavev
 • Посетих сервиза на скоро за обслужване на автоклиматик по препоръка на мой колега. Бях се приготвила за по-сериозна сума, тъй като изобщо не работеше. Момчетата ми обясниха подробно какво и защо и го оправиха за доста по-малко пари. Като се има предвид, че съм жена и нищо не разбирам можеха да ме метнат всячески. Определено ми направи добро впечатление отношението и това, че се опитват да спечелят доверието на клиента в дългосрочен план, а не просто да го одерат еднократно. Благодаря ви и успех!

  thumb Stanislava Markova
 • Професионализъм и чудесно отношение към клиента! Това е единствения сервиз, в който ми е дадена гаранционна карта за извършената услуга. Препоръчвам!

  thumb Невена Стефанова

ВРЪЗКА С НАС >>

ВИЖТЕ ОЩЕ >>

СПОДЕЛЯНЕ >>

Facebook
Skype
WhatsApp
Email
Print
Работно Време:
 • Пон – Пет: 08:00 – 18:00
 • Събота: 08:00 – 14:00
 • Неделя: Почивен ден
За Контакти:

📞 Тел. 1: 0886-776-006

📞 Тел. 2: 0884-884-004

 

💬 Viber Chat

Намерете Ни:
Какво Ново:

Смяна на Съединител

ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ
---
ПОИСКАЙТЕ ОФЕРТА

⚠️ VIN номерът е необходим, за да определим с точност модела на съединителя!

Ремонт на Авто Парно

ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ
---
ЗАПАЗЕТЕ ЧАС ОНЛАЙН

🕒 Пон - Пет: 08:00 - 18:00 ч. | Събота: 08:00 - 14:00 ч.