1. Смяна на Съединител, Лагер помпа, Маховик - D&D Auto

СМЯНА НА СЪЕДИНИТЕЛ, ЛАГЕР ПОМПА, МАХОВИК

Смяна на Съединител, Лагер помпа, Маховик | D&D Auto Service

… ремонт и смяна на съединител ( с или без лагер помпа ), както и на маховик – демпферен или не.

За Вас можем да предложим и демонтаж – монтаж на горна и/или долна помпа, смяна жило на съединител, както и рециклиране.

Съединителят се състои от 3 основни компонента – феродов притискателен диск, огледален диск и лагер. Основната роля на съединителя е да предава въртящия момент от двигателя на скоростната кутия, а тя на свой ред задвижва автомобила ви.

В случай, че стигнете до смяна на съединител, ние от D&D Auto Service Ви препоръчваме да го направите в пълен комплект. Така ще избегнете евентуално повторен демонтаж – монтаж на скоростната кутия.

Ако автомобилът ви е оборудван с демпферен маховик е необходимо да се извърши щателна проверка на неговото състояние от обучен специалист, който да потвърди или отхвърли нуждата от подмяна.

💶 СМЯНА НА СЪЕДИНИТЕЛ, ЛАГЕР ПОМПА, МАХОВИК - ЦЕНИ:

 • Смяна на Съединител 150 - 300 лв.

🖼️ ГАЛЕРИЯ - СМЯНА НА СЪЕДИНИТЕЛ, ЛАГЕР ПОМПА, МАХОВИК:

🔎 ВИЖТЕ ОЩЕ:

📣 СПОДЕЛЕТЕ ЗА НАС:
Share on facebook
Facebook
Share on skype
Skype
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print
Работно Време:
 • Пон – Пет: 08:00 – 18:00
 • Събота: 08:00 – 14:00
 • Неделя: Почивен ден
Обадете Се:

📞 Тел. 1: 0886-776-006

📞 Тел. 2: 0884-884-004

Намерете Ни:
Какво Ново:
Отзиви От Google:
 • 5 star review  Хората са любезни и знаят какво правят. Отидох заради проблем с климатика и след диагностика беше установено, че е нужна смяна на радиатора. Освен това ми полираха и фаровете. Препоръчвам!

  thumb Natalia Metrovska
 • 5 star review  Доволен съм от обслужването. Механиците направиха всичко, което поисках и то доста по-бързо отколкото аз самия очаквах. В хода на работата откриха сериозен проблем, пропуснат в друг сервиз и ми спестиха доста неприятности по пътя ( и х количество крясъци от жена ми). Всичко ми беше обяснено подробно и внимателно. Определено има хубава промяна в колата и вече съм доста по-спокоен.

  thumb Kaloqn Zahariev
 • 5 star review  Професионализъм и чудесно отношение към клиента! Това е единствения сервиз, в който ми е дадена гаранционна карта за извършената услуга. Препоръчвам!

  thumb Невена Стефанова
 • 5 star review  Много съм доволен от професионалистите в сервиза и това е моя сервиз занапред и едно голямо БЛАГОДАРЯ 😉!

  thumb Svetlin Slavev
 • 5 star review  Изключително коректни! Отидох за необясним проблем с паленето на автомобила, беше решен в същия ден и направиха допълнителен оглед на колата със списък с неизправности, които е добре (но не наложително веднага) да се оправят. Вниманието към детайлите и грижата която полагат за автомобила е нещо което се среща рядко!

  thumb Christian Dimitrov

Смяна на Съединител

ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ
---
ПОИСКАЙТЕ ОФЕРТА

⚠️ VIN номерът е необходим, за да определим с точност модела на съединителя!

Уважаеми клиенти, сервизът няма да работи на 20,21 и 22.09.21 г.

Ремонт на Авто Парно

ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ
---
ЗАПАЗЕТЕ ЧАС ОНЛАЙН

🕒 Пон - Пет: 08:00 - 18:00 ч. | Събота: 08:00 - 14:00 ч.