1. Спирачна Система - Смяна на Накладки / Спирачни Дискове

СПИРАЧНА СИСТЕМА - СМЯНА НА НАКЛАДКИ / СПИРАЧНИ ДИСКОВЕ / СПИРАЧНА ТЕЧНОСТ

Ремонт Спирачна Система | D&D Auto Service

Съдържание:

Те се състои от хидравлика със спирачна течност, спирачни дискове и накладки (или барабани и накладки) и спирачни апарати.

Една спирачна система, оборудвана с дискове е в пъти по-ефикасна от спирачна система с барабани. Особено важни са предните спирачни апарати, тъй като при спиране центробежната сила кара колата да се накланя напред.

Спирането се осъществява с помощта на хидравлика. При натискане педала на спирачките бутало упражнява натиск върху наличната спирачна течност, която на свой ред събира челюстите на държащите ги спирачни апарати и спирането се осъществява благодарение на триенето между инсталираните дискове и накладки.

От описаното по-горе става ясно, че спирачната система се състои от множество компоненти, повечето от тях, които са консумативи – като дисковете и накладките. Но много хора пренебрегват тъй важната смяна на спирачна течност. А хидравличното масло (като всяко друго) има свойства, които след време се влошават и се налага смяна!

В „D&D Auto Service“ обръщаме особено внимание на спирачната система тъй като тя е важен компонент за вашата и на околните хора безопасност.

За Вас може да предложим професионално:

 • Смяна на Дискове и Накладки
 • Ремонт на Барабани
 • Ремонт на Челюсти
 • Смяна на Спирачна Течност
 • Рециклиране Спирачни Апарати
 • Ремонт на Хидравликата и други.

РЕМОНТИ ПО СПИРАЧНАТА СИСТЕМА - Цени >>

СПИРАЧНАТА СИСТЕМА:
ЦЕНА:
Диагностика на СПИРАЧНА СИСТЕМА
30 лв.
ДИСКОВЕ И НАКЛАДКИ:
ЦЕНА:
Смяна на Накладки
40 лв.
Смяна на Дискове
50 лв.
Смяна на Накладки на барабан
80 лв.
Смяна на Спирачни Маркучи
30 лв.
Софтуерно Отключване на Апарати
30 лв.
Ремонт на Спирачни Апарати
договаряне
СМЯНА НА СПИРАЧНА ТЕЧНОСТ:
ЦЕНА:
С включена спирачна течност DOT3
49 лв.
С включена спирачна течност DOT4
59 лв.
С включена спирачна течност DOT5
69 лв.

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ >>

На този въпрос може да отговорим само след направена диагностика в нашия сервиз. За целта запазете час в сервиза. Ако все пак сте наясно какъв е проблема изпратете ни запитване с подробно описание и в отговор ще Ви изготвим оферта за ремонт.

Най-вероятният проблем е „криви спирачни дискове“. Повече информация може да получите тук -> ИЗПРАВЯНЕ НА КРИВИ СПИРАЧНИ ДИСКОВЕ

ОТЗИВИ ОТ GOOGLE >>

 • Посетих сервиза на скоро за обслужване на автоклиматик по препоръка на мой колега. Бях се приготвила за по-сериозна сума, тъй като изобщо не работеше. Момчетата ми обясниха подробно какво и защо и го оправиха за доста по-малко пари. Като се има предвид, че съм жена и нищо не разбирам можеха да ме метнат всячески. Определено ми направи добро впечатление отношението и това, че се опитват да спечелят доверието на клиента в дългосрочен план, а не просто да го одерат еднократно. Благодаря ви и успех!

  thumb Stanislava Markova
 • Хората са любезни и знаят какво правят. Отидох заради проблем с климатика и след диагностика беше установено, че е нужна смяна на радиатора. Освен това ми полираха и фаровете. Препоръчвам!

  thumb Natalia Metrovska
 • Изключително коректни! Отидох за необясним проблем с паленето на автомобила, беше решен в същия ден и направиха допълнителен оглед на колата със списък с неизправности, които е добре (но не наложително веднага) да се оправят. Вниманието към детайлите и грижата която полагат за автомобила е нещо което се среща рядко!

  thumb Christian Dimitrov
 • Много съм доволен от професионалистите в сервиза и това е моя сервиз занапред и едно голямо БЛАГОДАРЯ 😉!

  thumb Svetlin Slavev
 • Този Сервиз реши проблем с климатика на Пежо 407 за който много други само вдигаха ръце. Отношението им е любезно и дори приятелско при положение ,че отиваш за първи път. Решението се оказа доста по-евтино от това което предполагах и това го казвам защото съм убеден ,че собственика няма да се възползва занапред. Трябваше да мина контролен преглед след пробег 200 км , като запазя предварително час. Отидох без предупреждение понеже се случи да минавам от там. Естествено попитах дали може да извършат прегледа или да мина допълнително и понеже имах късмет направиха прегледа на момента буквално. Благодаря ви наистина сте много коректни и отлични професионалисти!

  thumb Nikos Nakoudis

ВРЪЗКА С НАС >>

ВИЖТЕ ОЩЕ >>

СПОДЕЛЯНЕ >>

Facebook
Skype
WhatsApp
Email
Print
Работно Време:
 • Пон – Пет: 08:00 – 18:00
 • Събота: 08:00 – 14:00
 • Неделя: Почивен ден
За Контакти:

📞 Тел. 1: 0886-776-006

📞 Тел. 2: 0884-884-004

 

💬 Viber Chat

Намерете Ни:
Какво Ново:

Ремонт на Спирачки

ИЗПРАТЕТЕ НИ ЗАПИТВАНЕ
---
ЗАПАЗЕТЕ ЧАС В СЕРВИЗА

🕒 Пон - Пет: 08:00 - 18:00 ч. | Събота: 08:00 - 14:00 ч.

Ремонт на Авто Парно

ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ
---
ЗАПАЗЕТЕ ЧАС ОНЛАЙН

🕒 Пон - Пет: 08:00 - 18:00 ч. | Събота: 08:00 - 14:00 ч.