1. Спирачна Система - Смяна на Накладки / Спирачни Дискове

СПИРАЧНА СИСТЕМА - СМЯНА НА НАКЛАДКИ / СПИРАЧНИ ДИСКОВЕ / СПИРАЧНА ТЕЧНОСТ

Ремонт Спирачна Система | D&D Auto Service

… се състои от хидравлика със спирачна течност, спирачни дискове и накладки (или барабани и накладки) и спирачни апарати.

Една спирачна система, оборудвана с дискове е в пъти по-ефикасна от спирачна система с барабани. Особено важни са предните спирачни апарати, тъй като при спиране центробежната сила кара колата да се накланя напред.

Спирането се осъществява с помощта на хидравлика. При натискане педала на спирачките бутало упражнява натиск върху наличната спирачна течност, която на свой ред събира челюстите на държащите ги спирачни апарати и спирането се осъществява благодарение на триенето между инсталираните дискове и накладки.

От описаното по-горе става ясно, че спирачната система се състои от множество компоненти, повечето от тях, които са консумативи – като дисковете и накладките. Но много хора пренебрегват тъй важната смяна на спирачна течност. А хидравличното масло (като всяко друго) има свойства, които след време се влошават и се налага смяна!

В “D&D Auto Service” обръщаме особено внимание на спирачната система тъй като тя е важен компонент за вашата и на околните хора безопасност.

За Вас може да предложим професионално:

 • Смяна на Дискове и Накладки
 • Ремонт на Барабани
 • Ремонт на Челюсти
 • Смяна на Спирачна Течност
 • Рециклиране Спирачни Апарати
 • Ремонт на Хидравликата и други.

💶 РЕМОНТИ ПО СПИРАЧНАТА СИСТЕМА - ЦЕНИ:

СПИРАЧНАТА СИСТЕМА:
ЦЕНА:
Диагностика на СПИРАЧНА СИСТЕМА
от 30 лв.
ДИСКОВЕ И НАКЛАДКИ:
ЦЕНА:
Смяна на Накладки
от 40 лв.
Смяна на Дискове
от 50 лв.
Смяна на Накладки на барабан
от 80 лв.
Смяна на Спирачни Маркучи
от 30 лв.
Софтуерно Отключване на Апарати
от 30 лв.
Ремонт на Спирачни Апарати
по договаряне
СМЯНА НА СПИРАЧНА ТЕЧНОСТ:
ЦЕНА:
С включена спирачна течност DOT3
49 лв.
С включена спирачна течност DOT4
59 лв.
С включена спирачна течност DOT5
69 лв.

❓ ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ:

На този въпрос може да отговорим само след направена диагностика в нашия сервиз. За целта запазете час в сервиза. Ако все пак сте наясно какъв е проблема изпратете ни запитване с подробно описание и в отговор ще Ви изготвим оферта за ремонт.

Най-вероятният проблем е “криви спирачни дискове”. Повече информация може да получите тук -> ИЗПРАВЯНЕ НА КРИВИ СПИРАЧНИ ДИСКОВЕ

⭐ ОТЗИВИ ОТ GOOGLE:

 • 5 star review  Посетих сервиза на скоро за обслужване на автоклиматик по препоръка на мой колега. Бях се приготвила за по-сериозна сума, тъй като изобщо не работеше. Момчетата ми обясниха подробно какво и защо и го оправиха за доста по-малко пари. Като се има предвид, че съм жена и нищо не разбирам можеха да ме метнат всячески. Определено ми направи добро впечатление отношението и това, че се опитват да спечелят доверието на клиента в дългосрочен план, а не просто да го одерат еднократно. Благодаря ви и успех!

  thumb Stanislava Markova
 • 5 star review  Професионализъм и чудесно отношение към клиента! Това е единствения сервиз, в който ми е дадена гаранционна карта за извършената услуга. Препоръчвам!

  thumb Невена Стефанова
 • 5 star review  Доволен съм от обслужването. Механиците направиха всичко, което поисках и то доста по-бързо отколкото аз самия очаквах. В хода на работата откриха сериозен проблем, пропуснат в друг сервиз и ми спестиха доста неприятности по пътя ( и х количество крясъци от жена ми). Всичко ми беше обяснено подробно и внимателно. Определено има хубава промяна в колата и вече съм доста по-спокоен.

  thumb Kaloqn Zahariev
 • 5 star review  Много съм доволен от професионалистите в сервиза и това е моя сервиз занапред и едно голямо БЛАГОДАРЯ 😉!

  thumb Svetlin Slavev
 • 5 star review  Изключително коректни! Отидох за необясним проблем с паленето на автомобила, беше решен в същия ден и направиха допълнителен оглед на колата със списък с неизправности, които е добре (но не наложително веднага) да се оправят. Вниманието към детайлите и грижата която полагат за автомобила е нещо което се среща рядко!

  thumb Christian Dimitrov

🔎 ВИЖТЕ ОЩЕ:

📣 СПОДЕЛЕТЕ ЗА НАС:
Share on facebook
Facebook
Share on skype
Skype
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print
Работно Време:
 • Пон – Пет: 08:00 – 18:00
 • Събота: 08:00 – 14:00
 • Неделя: Почивен ден
За Контакти:

📞 Тел. 1: 0886-776-006

📞 Тел. 2: 0884-884-004

 

💬 Viber Chat

Намерете Ни:
Какво Ново:

Ремонт на Спирачки

ИЗПРАТЕТЕ НИ ЗАПИТВАНЕ
---
ЗАПАЗЕТЕ ЧАС В СЕРВИЗА

🕒 Пон - Пет: 08:00 - 18:00 ч. | Събота: 08:00 - 14:00 ч.

Ремонт на Авто Парно

ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ
---
ЗАПАЗЕТЕ ЧАС ОНЛАЙН

🕒 Пон - Пет: 08:00 - 18:00 ч. | Събота: 08:00 - 14:00 ч.