СПИРАЧНА СИСТЕМА - СМЯНА НА НАКЛАДКИ / СПИРАЧНИ ДИСКОВЕ / СПИРАЧНА ТЕЧНОСТ

СПИРАЧНА СИСТЕМА - СМЯНА НА НАКЛАДКИ / СПИРАЧНИ ДИСКОВЕ / СПИРАЧНА ТЕЧНОСТКак работи модерната автомобилна спирачна система?

Те се състои от хидравлика със спирачна течност, спирачни дискове и накладки (или барабани и накладки) и спирачни апарати.

Една спирачна система, оборудвана с дискове е в пъти по-ефикасна от спирачна система с барабани. Особено важни са предните спирачни апарати, тъй като при спиране центробежната сила кара колата да се накланя напред.

СЪДЪРЖАНИЕ:

Спирането се осъществява с помощта на хидравлика. При натискане педала на спирачките бутало упражнява натиск върху наличната спирачна течност, която на свой ред събира челюстите на държащите ги спирачни апарати и спирането се осъществява благодарение на триенето между инсталираните дискове и накладки.

Какво трябва да знаем за поддръжката на Автомобилната Спирачна Система?

От описаното по-горе става ясно, че спирачната система се състои от множество компоненти, повечето от тях, които са консумативи – като дисковете и накладките. Но много хора пренебрегват тъй важната смяна на спирачна течност. А хидравличното масло (като всяко друго) има свойства, които след време се влошават и се налага смяна!

В D&D Auto Service предлагаме

В “D&D Auto Service” обръщаме особено внимание на спирачната система тъй като тя е важен компонент за вашата и на околните хора безопасност. За Вас може да предложим професионално:

  • Смяна на Дискове и Накладки
  • Ремонт на Барабани
  • Ремонт на Челюсти
  • Смяна на Спирачна Течност
  • Рециклиране Спирачни Апарати
  • Ремонт на Хидравликата и други.

РЕМОНТИ ПО СПИРАЧНАТА СИСТЕМА – Цени >>

СПИРАЧНАТА СИСТЕМА:
ЦЕНА:
Диагностика на СПИРАЧНА СИСТЕМА
30 лв.
ДИСКОВЕ И НАКЛАДКИ:
ЦЕНА:
Смяна на Накладки
40 лв.
Смяна на Дискове
50 лв.
Смяна на Накладки на барабан
80 лв.
Смяна на Спирачни Маркучи
30 лв.
Софтуерно Отключване на Апарати
30 лв.
Ремонт на Спирачни Апарати
договаряне
СМЯНА НА СПИРАЧНА ТЕЧНОСТ:
ЦЕНА:
С включена спирачна течност DOT3
49 лв.
С включена спирачна течност DOT4
59 лв.
С включена спирачна течност DOT5
69 лв.

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ >>

На този въпрос може да отговорим само след направена диагностика в нашия сервиз. За целта запазете час в сервиза. Ако все пак сте наясно какъв е проблема изпратете ни запитване с подробно описание и в отговор ще Ви изготвим оферта за ремонт.

Най-вероятният проблем е “криви спирачни дискове”. Повече информация може да получите тук -> ИЗПРАВЯНЕ НА КРИВИ СПИРАЧНИ ДИСКОВЕ

ВРЪЗКА С НАС >>

ОТЗИВИ ОТ Google

Boyan Dzambazov
Изключително доволен съм от отношението и работата извршена в сервиза. От много време се опитвах да намеря сервиз който си върши работата бързо и качествено. И за момента смятам, че го намерих!
Filipa Kaneva
От известно време ползвам услугите на автосервиза и съм много доволна от отношението на момчетата към автомобила ми. Това е първият автосервиз, в който не се опитват да ме лъжат и подвеждат, а дори обратното. Бяха изключително коректни и отзивчиви. Бих ги препоръчала с две ръце на всеки, който има нужда от сервиз за колата си.
Захарина Иванова
Супер добро отношения и компетентна реакция, където те сърби там ще те почешат😁-както се казва.Това е едно от малкото места в което с кеф си оставяш парите, защото те оставят доволен.
Ivaylo Manev
Ако търсите евтино,не е това мястото. Качеството на свършената работа обаче е много добро.Спазени бяха всички уговорки и ми бе показано нагледно какво е свършено. Отношението също бе на ниво. Второ посещение ми беше,но мисля пак да ги посетя за климатика. Препоръчвам!
ани никол
Много съм впечатлена от автосервиза и от отношението на момчетата. Преди два месеца бях там по препоръка на мой приятел, след като изгубих доста време и нерви по сервизи, в които бях лъгана, вероятно защото съм жена и не разбирам. Тези момчета освен, че разрешиха проблема с колата ми, бяха много любезни. Вчера отново бях там за ...
Christian “Vect0rZ” Dimitrov
Изключително коректни! Отидох за необясним проблем с паленето на автомобила, беше решен в същия ден и направиха допълнителен оглед на колата със списък с неизправности, които е добре (но не наложително веднага) да се оправят. Вниманието към детайлите и грижата която полагат за автомобила е нещо което се среща рядко!
Dian Deskov
Механикът си беше напрвил труда да снима проблема на телефона, за да ми го обясни и покаже като ида да си взимам колата. Много добро отношение като цяло.
Невена Стефанова
Професионализъм и чудесно отношение към клиента! Това е единствения сервиз, в който ми е дадена гаранционна карта за извършената услуга. Препоръчвам!
Murry Z
Very professional approach from the mechanic guy, first I thought the prices were rather high but later it made sense entirely when seeing none of small details were not skipped. Great work!

🔎 ВИЖТЕ ОЩЕ:

Facebook
Skype
WhatsApp
Email
Print
Уважаеми Клиенти,

Автосервизите ни в Младост и Люлин няма да работят от 20ти Август до 6ти Септември 2023г. включително.

Желаем Ви незабравимо лято!

Уважаеми Клиенти,

Автосервизите ни в Младост и Люлин няма да работят на 6, 7 и 8ми Май 2023 г. включително.

Желаем Ви весели празници!

Уважаеми Клиенти,

Автосервизите ни в Младост и Люлин няма да работят на 14, 15, 16 и 17 Април 2023 г. включително.

Желаем Ви весели празници!