СПИРАЧНА СИСТЕМА - СМЯНА НА НАКЛАДКИ / СПИРАЧНИ ДИСКОВЕ / СПИРАЧНА ТЕЧНОСТ

СПИРАЧНА СИСТЕМА - СМЯНА НА НАКЛАДКИ / СПИРАЧНИ ДИСКОВЕ / СПИРАЧНА ТЕЧНОСТКак работи модерната автомобилна спирачна система?

Те се състои от хидравлика със спирачна течност, спирачни дискове и накладки (или барабани и накладки) и спирачни апарати.

Една спирачна система, оборудвана с дискове е в пъти по-ефикасна от спирачна система с барабани. Особено важни са предните спирачни апарати, тъй като при спиране центробежната сила кара колата да се накланя напред.

СЪДЪРЖАНИЕ:

Спирането се осъществява с помощта на хидравлика. При натискане педала на спирачките бутало упражнява натиск върху наличната спирачна течност, която на свой ред събира челюстите на държащите ги спирачни апарати и спирането се осъществява благодарение на триенето между инсталираните дискове и накладки.

Какво трябва да знаем за поддръжката на Автомобилната Спирачна Система?

От описаното по-горе става ясно, че спирачната система се състои от множество компоненти, повечето от тях, които са консумативи – като дисковете и накладките. Но много хора пренебрегват тъй важната смяна на спирачна течност. А хидравличното масло (като всяко друго) има свойства, които след време се влошават и се налага смяна!

В D&D Auto Service предлагаме

В “D&D Auto Service” обръщаме особено внимание на спирачната система тъй като тя е важен компонент за вашата и на околните хора безопасност. За Вас може да предложим професионално:

  • Смяна на Дискове и Накладки
  • Ремонт на Барабани
  • Ремонт на Челюсти
  • Смяна на Спирачна Течност
  • Рециклиране Спирачни Апарати
  • Ремонт на Хидравликата и други.

РЕМОНТИ ПО СПИРАЧНАТА СИСТЕМА – Цени >>

СПИРАЧНАТА СИСТЕМА:
ЦЕНА:
Диагностика на СПИРАЧНА СИСТЕМА
40 лв.
ДИСКОВЕ И НАКЛАДКИ:
ЦЕНА:
Смяна на Накладки
60 лв.
Смяна на Дискове
70 лв.
Смяна на Накладки на барабан
120 лв.
Смяна на Спирачни Маркучи
40 лв./бр.
Софтуерно Отключване на Апарати
30 лв.
Ремонт на Спирачни Апарати
договаряне
СМЯНА НА СПИРАЧНА ТЕЧНОСТ:
ЦЕНА:
С включена спирачна течност DOT3
59 лв.
С включена спирачна течност DOT4
69 лв.
С включена спирачна течност DOT5
79 лв.

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ >>

На този въпрос може да отговорим само след направена диагностика в нашия сервиз. За целта запазете час в сервиза. Ако все пак сте наясно какъв е проблема изпратете ни запитване с подробно описание и в отговор ще Ви изготвим оферта за ремонт.

Най-вероятният проблем е “криви спирачни дискове”. Повече информация може да получите тук -> ИЗПРАВЯНЕ НА КРИВИ СПИРАЧНИ ДИСКОВЕ

ВРЪЗКА С НАС >>

ОТЗИВИ ОТ Google

Boyan Dzambazov
Изключително доволен съм от отношението и работата извршена в сервиза. От много време се опитвах да намеря сервиз който си върши работата бързо и качествено. И за момента смятам, че го намерих!
Filipa Kaneva
От известно време ползвам услугите на автосервиза и съм много доволна от отношението на момчетата към автомобила ми. Това е първият автосервиз, в който не се опитват да ме лъжат и подвеждат, а дори обратното. Бяха изключително коректни и отзивчиви. Бих ги препоръчала с две ръце на всеки, който има нужда от сервиз за колата си.
Захарина Иванова
Супер добро отношения и компетентна реакция, където те сърби там ще те почешат😁-както се казва.Това е едно от малкото места в което с кеф си оставяш парите, защото те оставят доволен.
Ivaylo Manev
Ако търсите евтино,не е това мястото. Качеството на свършената работа обаче е много добро.Спазени бяха всички уговорки и ми бе показано нагледно какво е свършено. Отношението също бе на ниво. Второ посещение ми беше,но мисля пак да ги посетя за климатика. Препоръчвам!
ани никол
Много съм впечатлена от автосервиза и от отношението на момчетата. Преди два месеца бях там по препоръка на мой приятел, след като изгубих доста време и нерви по сервизи, в които бях лъгана, вероятно защото съм жена и не разбирам. Тези момчета освен, че разрешиха проблема с колата ми, бяха много любезни. Вчера отново бях там за ...
Christian “Vect0rZ” Dimitrov
Изключително коректни! Отидох за необясним проблем с паленето на автомобила, беше решен в същия ден и направиха допълнителен оглед на колата със списък с неизправности, които е добре (но не наложително веднага) да се оправят. Вниманието към детайлите и грижата която полагат за автомобила е нещо което се среща рядко!
Dian Deskov
Механикът си беше напрвил труда да снима проблема на телефона, за да ми го обясни и покаже като ида да си взимам колата. Много добро отношение като цяло.
Невена Стефанова
Професионализъм и чудесно отношение към клиента! Това е единствения сервиз, в който ми е дадена гаранционна карта за извършената услуга. Препоръчвам!
Murry Z
Very professional approach from the mechanic guy, first I thought the prices were rather high but later it made sense entirely when seeing none of small details were not skipped. Great work!

🔎 ВИЖТЕ ОЩЕ:

Facebook
Skype
WhatsApp
Email
Print
Уважаеми Клиенти,

Автосервизите ни в Младост и Люлин няма да работят от 23ти Декември до 2ри Януари 2024г. включително.

Желаем Ви весела Коледа и щастлива Нова година!

Уважаеми Клиенти,

Автосервизите ни в Младост и Люлин няма да работят от 20ти Август до 6ти Септември 2023г. включително.

Желаем Ви незабравимо лято!

Уважаеми Клиенти,

Автосервизите ни в Младост и Люлин няма да работят на 6, 7 и 8ми Май 2023 г. включително.

Желаем Ви весели празници!

Уважаеми Клиенти,

Автосервизите ни в Младост и Люлин няма да работят на 14, 15, 16 и 17 Април 2023 г. включително.

Желаем Ви весели празници!