1. Смяна на Масло на Автоматична Скоростна Кутия - DD Auto

СМЯНА НА МАСЛО НА АВТОМАТИЧНА СКОРОСТНА КУТИЯ - МАШИННО

Смяна Масло и Филтър Автоматична Скоростна Кутиа | D&D Авто Сервиз

Смяна на Масло на Автоматичната Скоростна Кутия ...

… е процедура, която трябва да се извършва регулярно, тъй като маслото е консуматив.

Съдържание:

Как се прави смяна на масло на автоматична скоростна кутия?

Има 2 начин за смяна на масло на автоматична скоростна кутия – ръчно, което ние не препоръчваме и което се предлага от повечето сервизи – в този вариант се сменя не повече от половината масло, старото и новото се омешват, няма как да се направи промивка и ефектът от смяната се губи. Вторият вариант, който предлага 100% смяна на старото масло, е професионално – машинна смяна!

… на своите клиенти професионална пълна машинна смяна на масло на автоматична скоростна кутия + филтър + промивка на скорости със специализирана техника най-висок клас SPIN ATF S-DRIVE 5000. 

При машинна смяна на масло на автоматична скоростна кутия се елиминира възможността да остане старо масло в клапаните и хидротрансформатора ( турбината ). И все пак, за да се извърши промивка на системата са необходими допълнително 2-3 л. масло отгоре.

МАШИННА СМЯНА НА МАСЛО И ФИЛТЪР АВТОМАТИК - ЦЕНИ >>

 • Черупкови АСК 100 лв.
 • АСК с хидравличен филтър 120 лв.
 • Демонтаж / Монтаж 50 лв.

  ⚠️ Демонтаж / монтаж на части от автомобила, възпрепятстващи директно или индиректно услугата по "смяна на масло на автоматик" се заплаща допълнително.

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ >>

При установено „ритане“ при превключване на скоростите и / или „боксуване“ е по-вероятно проблемът да се задълбочи след смяна масло на автоматична скоростна кутия.

Всяка скоростна кутия търпи износване във времето като то е различно в зависимост от експлоатацията й през годините. Маслото в нея има функцията да „улавя резултата“ от това износване и ако смяната не е извършена навреме, „излишъкът“ се натрупва около клапаните. Това забавя тяхната реакция и води до прекомерно износване. При смяна с ново масло то започва да разтваря този „излишък“ и със сигурност ще има промяна в работата на скоростите. Но ние няма как да знаем предварително какво е състоянието на скоростната Ви кутия преди да източим старото масло и да видим отлаганията в картера.

ГАЛЕРИЯ - СМЯНА МАСЛО АВТОМАТИЧНА СКОРОСТНА КУТИЯ >>

ОТЗИВИ ОТ GOOGLE >>

 • Хората са любезни и знаят какво правят. Отидох заради проблем с климатика и след диагностика беше установено, че е нужна смяна на радиатора. Освен това ми полираха и фаровете. Препоръчвам!

  thumb Natalia Metrovska
 • Професионализъм и чудесно отношение към клиента! Това е единствения сервиз, в който ми е дадена гаранционна карта за извършената услуга. Препоръчвам!

  thumb Невена Стефанова
 • Посетих сервиза на скоро за обслужване на автоклиматик по препоръка на мой колега. Бях се приготвила за по-сериозна сума, тъй като изобщо не работеше. Момчетата ми обясниха подробно какво и защо и го оправиха за доста по-малко пари. Като се има предвид, че съм жена и нищо не разбирам можеха да ме метнат всячески. Определено ми направи добро впечатление отношението и това, че се опитват да спечелят доверието на клиента в дългосрочен план, а не просто да го одерат еднократно. Благодаря ви и успех!

  thumb Stanislava Markova
 • Този Сервиз реши проблем с климатика на Пежо 407 за който много други само вдигаха ръце. Отношението им е любезно и дори приятелско при положение ,че отиваш за първи път. Решението се оказа доста по-евтино от това което предполагах и това го казвам защото съм убеден ,че собственика няма да се възползва занапред. Трябваше да мина контролен преглед след пробег 200 км , като запазя предварително час. Отидох без предупреждение понеже се случи да минавам от там. Естествено попитах дали може да извършат прегледа или да мина допълнително и понеже имах късмет направиха прегледа на момента буквално. Благодаря ви наистина сте много коректни и отлични професионалисти!

  thumb Nikos Nakoudis
 • Доволен съм от обслужването. Механиците направиха всичко, което поисках и то доста по-бързо отколкото аз самия очаквах. В хода на работата откриха сериозен проблем, пропуснат в друг сервиз и ми спестиха доста неприятности по пътя ( и х количество крясъци от жена ми). Всичко ми беше обяснено подробно и внимателно. Определено има хубава промяна в колата и вече съм доста по-спокоен.

  thumb Kaloqn Zahariev

ВРЪЗКА С НАС >>

ВИЖТЕ ОЩЕ >>

СПОДЕЛЯНЕ >>

Facebook
Skype
WhatsApp
Email
Print
Работно Време:
 • Пон – Пет: 08:00 – 18:00
 • Събота: 08:00 – 14:00
 • Неделя: Почивен ден
За Контакти:

📞 Тел. 1: 0886-776-006

📞 Тел. 2: 0884-884-004

 

💬 Viber Chat

Намерете Ни:
Какво Ново:

Смяна на Масло и Филтри - АСГ

ЗАЯВЕТЕ ОФЕРТА
---
ЗАПАЗЕТЕ ЧАС ОНЛАЙН

🕒 Пон - Пет: 08:00 - 18:00 ч. | Събота: 08:00 - 14:00 ч.
⚠️ VIN номерът е необходим, за да определим с точност модела на скоростната кутия!

Ремонт на Авто Парно

ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ
---
ЗАПАЗЕТЕ ЧАС ОНЛАЙН

🕒 Пон - Пет: 08:00 - 18:00 ч. | Събота: 08:00 - 14:00 ч.