СМЯНА НА МАСЛО НА АВТОМАТИЧНА СКОРОСТНА КУТИЯ - МАШИННО

СМЯНА НА МАСЛО НА АВТОМАТИЧНА СКОРОСТНА КУТИЯ - МАШИННО​Смяна на Масло на Автоматичната Скоростна Кутия 

е процедура, която трябва да се извършва регулярно, тъй като маслото е консуматив.

Как се прави смяна на масло на автоматична скоростна кутия?

Има 2 начин за смяна на масло на автоматична скоростна кутия – ръчно, което ние не препоръчваме и което се предлага от повечето сервизи – в този вариант се сменя не повече от половината масло, старото и новото се омешват, няма как да се направи промивка и ефектът от смяната се губи. Вторият вариант, който предлага 100% смяна на старото масло, е професионално – машинна смяна!

СЪДЪРЖАНИЕ:

В D&D Auto Service предлагаме …

на своите клиенти професионална пълна машинна смяна на масло на автоматична скоростна кутия + филтър + промивка на скорости със специализирана техника най-висок клас SPIN ATF S-DRIVE 5000. 

При машинна смяна на масло на автоматична скоростна кутия се елиминира възможността да остане старо масло в клапаните и хидротрансформатора ( т.нар. “турбина” на скорости ). И все пак, за да се извърши промивка на системата са необходими допълнително 2-3 л. масло отгоре.

МАШИННА СМЯНА НА МАСЛО И ФИЛТЪР АВТОМАТИК – ЦЕНИ >>

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ >>

При установено “ритане” при превключване на скоростите и / или “боксуване” е по-вероятно проблемът да се задълбочи след смяна масло на автоматична скоростна кутия.

Всяка скоростна кутия търпи износване във времето като то е различно в зависимост от експлоатацията й през годините. Маслото в нея има функцията да “улавя резултата” от това износване и ако смяната не е извършена навреме, “излишъкът” се натрупва около клапаните. Това забавя тяхната реакция и води до прекомерно износване. При смяна с ново масло то започва да разтваря този “излишък” и със сигурност ще има промяна в работата на скоростите. Но ние няма как да знаем предварително какво е състоянието на скоростната Ви кутия преди да източим старото масло и да видим отлаганията в картера.

ГАЛЕРИЯ – СМЯНА МАСЛО АВТОМАТИЧНА СКОРОСТНА КУТИЯ >>

ВРЪЗКА С НАС >>

ОТЗИВИ ОТ Google

Boyan Dzambazov
Изключително доволен съм от отношението и работата извршена в сервиза. От много време се опитвах да намеря сервиз който си върши работата бързо и качествено. И за момента смятам, че го намерих!
Filipa Kaneva
От известно време ползвам услугите на автосервиза и съм много доволна от отношението на момчетата към автомобила ми. Това е първият автосервиз, в който не се опитват да ме лъжат и подвеждат, а дори обратното. Бяха изключително коректни и отзивчиви. Бих ги препоръчала с две ръце на всеки, който има нужда от сервиз за колата си.
Захарина Иванова
Супер добро отношения и компетентна реакция, където те сърби там ще те почешат😁-както се казва.Това е едно от малкото места в което с кеф си оставяш парите, защото те оставят доволен.
Ivaylo Manev
Ако търсите евтино,не е това мястото. Качеството на свършената работа обаче е много добро.Спазени бяха всички уговорки и ми бе показано нагледно какво е свършено. Отношението също бе на ниво. Второ посещение ми беше,но мисля пак да ги посетя за климатика. Препоръчвам!
ани никол
Много съм впечатлена от автосервиза и от отношението на момчетата. Преди два месеца бях там по препоръка на мой приятел, след като изгубих доста време и нерви по сервизи, в които бях лъгана, вероятно защото съм жена и не разбирам. Тези момчета освен, че разрешиха проблема с колата ми, бяха много любезни. Вчера отново бях там за ...
Christian “Vect0rZ” Dimitrov
Изключително коректни! Отидох за необясним проблем с паленето на автомобила, беше решен в същия ден и направиха допълнителен оглед на колата със списък с неизправности, които е добре (но не наложително веднага) да се оправят. Вниманието към детайлите и грижата която полагат за автомобила е нещо което се среща рядко!
Dian Deskov
Механикът си беше напрвил труда да снима проблема на телефона, за да ми го обясни и покаже като ида да си взимам колата. Много добро отношение като цяло.
Невена Стефанова
Професионализъм и чудесно отношение към клиента! Това е единствения сервиз, в който ми е дадена гаранционна карта за извършената услуга. Препоръчвам!
Murry Z
Very professional approach from the mechanic guy, first I thought the prices were rather high but later it made sense entirely when seeing none of small details were not skipped. Great work!

🔎 ВИЖТЕ ОЩЕ:

Facebook
Skype
WhatsApp
Email
Print
Уважаеми Клиенти,

Автосервизите ни в Младост и Люлин няма да работят от 20ти Август до 6ти Септември 2023г. включително.

Желаем Ви незабравимо лято!

Уважаеми Клиенти,

Автосервизите ни в Младост и Люлин няма да работят на 6, 7 и 8ми Май 2023 г. включително.

Желаем Ви весели празници!

Уважаеми Клиенти,

Автосервизите ни в Младост и Люлин няма да работят на 14, 15, 16 и 17 Април 2023 г. включително.

Желаем Ви весели празници!