1. Смяна на Масло на Автоматична Скоростна Кутия - DD Auto

СМЯНА НА МАСЛО НА АВТОМАТИЧНА СКОРОСТНА КУТИЯ - МАШИННО

Смяна Масло и Филтър Автоматична Скоростна Кутиа | D&D Авто Сервиз

Смяна на Масло на Автоматичната Скоростна Кутия ...

… е процедура, която трябва да се извършва регулярно, тъй като маслото е консуматив.

Има 2 начин за смяна на масло на автоматична скоростна кутия – ръчно, което ние не препоръчваме и което се предлага от повечето сервизи – в този вариант се сменя не повече от половината масло, старото и новото се омешват, няма как да се направи промивка и ефектът от смяната се губи. Вторият вариант, който предлага 100% смяна на старото масло, е професионално – машинна смяна!

D&D Авто Сервиз предлага на своите клиенти професионална пълна машинна смяна на масло на автоматична скоростна кутия + филтър + промивка на скорости със специализирана техника най-висок клас SPIN ATF S-DRIVE 5000. 

При машинна смяна на масло на автоматична скоростна кутия се елиминира възможността да остане старо масло в клапаните и хидротрансформатора ( турбината ). И все пак, за да се извърши промивка на системата са необходими допълнително 2-3 л. масло отгоре.

💶 МАШИННА СМЯНА НА МАСЛО И ФИЛТЪР АВТОМАТИК - ЦЕНИ:

 • С части, закупени от D&D 80 - 120 лв.
 • С части на клиента 140 - 180 лв.

❓ ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ:

Всяка скоростна кутия търпи износване във времето като то е различно в зависимост от експлоатацията й през годините. Маслото в нея има функцията да “улавя резултата” от това износване и ако смяната не е извършена навреме, “излишъкът” се натрупва около клапаните. Това забавя тяхната реакция и води до прекомерно износване. При смяна с ново масло то започва да разтваря този “излишък” и със сигурност ще има промяна в работата на скоростите. Но ние няма как да знаем предварително какво е състоянието на скоростната Ви кутия преди да източим старото масло и да видим отлаганията в картера.

При установено “ритане” при превключване на скоростите и / или “боксуване” е по-вероятно проблемът да се задълбочи след смяна масло на автоматична скоростна кутия.

🖼️ ГАЛЕРИЯ - СМЯНА МАСЛО АВТОМАТИЧНА СКОРОСТНА КУТИЯ:

🔎 ВИЖТЕ ОЩЕ:

📣 СПОДЕЛЕТЕ ЗА НАС:
Share on facebook
Facebook
Share on skype
Skype
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print
Работно Време:
 • Пон – Пет: 08:00 – 18:00
 • Събота: 08:00 – 14:00
 • Неделя: Почивен ден
За Контакти:

📞 Тел. 1: 0886-776-006

📞 Тел. 2: 0884-884-004

 

💬 Viber Chat

Намерете Ни:
Какво Ново:
Отзиви От Google:
 • 5 star review  Професионализъм и чудесно отношение към клиента! Това е единствения сервиз, в който ми е дадена гаранционна карта за извършената услуга. Препоръчвам!

  thumb Невена Стефанова
 • 5 star review  Много съм доволен от професионалистите в сервиза и това е моя сервиз занапред и едно голямо БЛАГОДАРЯ 😉!

  thumb Svetlin Slavev
 • 5 star review  Този Сервиз реши проблем с климатика на Пежо 407 за който много други само вдигаха ръце. Отношението им е любезно и дори приятелско при положение ,че отиваш за първи път. Решението се оказа доста по-евтино от това което предполагах и това го казвам защото съм убеден ,че собственика няма да се възползва занапред. Трябваше да мина контролен преглед след пробег 200 км , като запазя предварително час. Отидох без предупреждение понеже се случи да минавам от там. Естествено попитах дали може да извършат прегледа или да мина допълнително и понеже имах късмет направиха прегледа на момента буквално. Благодаря ви наистина сте много коректни и отлични професионалисти!

  thumb Nikos Nakoudis
 • 5 star review  Доволен съм от обслужването. Механиците направиха всичко, което поисках и то доста по-бързо отколкото аз самия очаквах. В хода на работата откриха сериозен проблем, пропуснат в друг сервиз и ми спестиха доста неприятности по пътя ( и х количество крясъци от жена ми). Всичко ми беше обяснено подробно и внимателно. Определено има хубава промяна в колата и вече съм доста по-спокоен.

  thumb Kaloqn Zahariev
 • 5 star review  Посетих сервиза на скоро за обслужване на автоклиматик по препоръка на мой колега. Бях се приготвила за по-сериозна сума, тъй като изобщо не работеше. Момчетата ми обясниха подробно какво и защо и го оправиха за доста по-малко пари. Като се има предвид, че съм жена и нищо не разбирам можеха да ме метнат всячески. Определено ми направи добро впечатление отношението и това, че се опитват да спечелят доверието на клиента в дългосрочен план, а не просто да го одерат еднократно. Благодаря ви и успех!

  thumb Stanislava Markova

Смяна на Масло и Филтри - АСГ

ЗАЯВЕТЕ ОФЕРТА
---
ЗАПАЗЕТЕ ЧАС ОНЛАЙН

🕒 Пон - Пет: 08:00 - 18:00 ч. | Събота: 08:00 - 14:00 ч.
⚠️ VIN номерът е необходим, за да определим с точност модела на скоростната кутия!

Ремонт на Авто Парно

ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ
---
ЗАПАЗЕТЕ ЧАС ОНЛАЙН

🕒 Пон - Пет: 08:00 - 18:00 ч. | Събота: 08:00 - 14:00 ч.