СМЯНА НА РЕМЪЦИ И РОЛКИ / СМЯНА НА ВОДНА ПОМПА

СМЯНА НА РЕМЪЦИ / ВЕРИГИ И РОЛКИ / СМЯНА НА ВОДНА ПОМПА
Важно е да се знае, че частите за алтернативно вграждане не могат да достигнат времето за обслужване на частите за фабрично вграждане. Ето например смяна на ангренажен ремък / смяна на паразитна ролка / смяна на обтяжна ролка се прави на всеки 60 000 – 80 000 км с части за след гаранционно обслужване в сравнение със 150 000 – 180 000 км пробег на частите за фабрично вграждане. Смяна на Ангренажна верига може да се извършва в диапазона 200 000 – 250 000 км.

СЪДЪРЖАНИЕ:

Смяна на Ангренажен ремък

Или смяна на ангренажна верига често не върви самостоятелно, а се прави заедно със смяна на водна помпа, смяна на обтяжна ролка и / или смяна на паразитна ролка, тъй като времето им за обслужване често съвпада.

Смяна на Водна помпа

Смяна на Водна помпа например може да се извърши и самостоятелно в случаите, когато тя се намира външно и отделно от ангренажния комплект.

Смяна на Ангренажен комплект се прави по различно време и километри при различните автомобили.

⚠️ Имайте предвид, че смяната на ангренажен коплект изисква специфични инструменти и познания, които са различни за различните марки и модели автомобили. Някои модели коли изискват демонтиране на двигателя от купето, за да се извърши смяна на ангренажна верига.

Ние от D&D Auto Service даваме до 24 м. гаранция за частите при смяна на ангренажен ремък / смяна на ангренажна верига /  смяна на водна помпа / смяна на обтяжна ролка / смяна на паразитна ролка, когато са закупени от сервиза ни.

СМЯНА НА РЕМЪЦИ И РОЛКИ / СМЯНА НА ВОДНА ПОМПА – Цени >>

ГАЛЕРИЯ – СМЯНА НА РЕМЪЦИ И РОЛКИ >>

ВРЪЗКА С НАС >>

ОТЗИВИ ОТ Google

Boyan Dzambazov
Изключително доволен съм от отношението и работата извршена в сервиза. От много време се опитвах да намеря сервиз който си върши работата бързо и качествено. И за момента смятам, че го намерих!
Filipa Kaneva
От известно време ползвам услугите на автосервиза и съм много доволна от отношението на момчетата към автомобила ми. Това е първият автосервиз, в който не се опитват да ме лъжат и подвеждат, а дори обратното. Бяха изключително коректни и отзивчиви. Бих ги препоръчала с две ръце на всеки, който има нужда от сервиз за колата си.
Захарина Иванова
Супер добро отношения и компетентна реакция, където те сърби там ще те почешат😁-както се казва.Това е едно от малкото места в което с кеф си оставяш парите, защото те оставят доволен.
Ivaylo Manev
Ако търсите евтино,не е това мястото. Качеството на свършената работа обаче е много добро.Спазени бяха всички уговорки и ми бе показано нагледно какво е свършено. Отношението също бе на ниво. Второ посещение ми беше,но мисля пак да ги посетя за климатика. Препоръчвам!
ани никол
Много съм впечатлена от автосервиза и от отношението на момчетата. Преди два месеца бях там по препоръка на мой приятел, след като изгубих доста време и нерви по сервизи, в които бях лъгана, вероятно защото съм жена и не разбирам. Тези момчета освен, че разрешиха проблема с колата ми, бяха много любезни. Вчера отново бях там за ...
Christian “Vect0rZ” Dimitrov
Изключително коректни! Отидох за необясним проблем с паленето на автомобила, беше решен в същия ден и направиха допълнителен оглед на колата със списък с неизправности, които е добре (но не наложително веднага) да се оправят. Вниманието към детайлите и грижата която полагат за автомобила е нещо което се среща рядко!
Dian Deskov
Механикът си беше напрвил труда да снима проблема на телефона, за да ми го обясни и покаже като ида да си взимам колата. Много добро отношение като цяло.
Невена Стефанова
Професионализъм и чудесно отношение към клиента! Това е единствения сервиз, в който ми е дадена гаранционна карта за извършената услуга. Препоръчвам!
Murry Z
Very professional approach from the mechanic guy, first I thought the prices were rather high but later it made sense entirely when seeing none of small details were not skipped. Great work!

🔎 ВИЖТЕ ОЩЕ:

Facebook
Skype
WhatsApp
Email
Print
Уважаеми Клиенти,

Автосервизите ни в Младост и Люлин няма да работят от 23ти Декември до 2ри Януари 2024г. включително.

Желаем Ви весела Коледа и щастлива Нова година!

Уважаеми Клиенти,

Автосервизите ни в Младост и Люлин няма да работят от 20ти Август до 6ти Септември 2023г. включително.

Желаем Ви незабравимо лято!

Уважаеми Клиенти,

Автосервизите ни в Младост и Люлин няма да работят на 6, 7 и 8ми Май 2023 г. включително.

Желаем Ви весели празници!

Уважаеми Клиенти,

Автосервизите ни в Младост и Люлин няма да работят на 14, 15, 16 и 17 Април 2023 г. включително.

Желаем Ви весели празници!