1. Смяна на Ангренажен ремък и Ролки / Водна помпа - D&D Auto

СМЯНА НА РЕМЪЦИ / ВЕРИГИ И РОЛКИ / СМЯНА НА ВОДНА ПОМПА

Смяна на Ангренажен Ремък / Смяна на Ангренажна Верига / Смяна на Водна помпа / Смяна на Обтяжна Ролка / Смяна на Паразитна Ролка | D&D Auto Service

… или смяна на ангренажна верига често не върви самостоятелно, а се прави заедно със смяна на водна помпа, смяна на обтяжна ролка и / или смяна на паразитна ролка, тъй като времето им за обслужване често съвпада.

Смяна на Водна помпа например може да се извърши и самостоятелно в случаите, когато тя се намира външно и отделно от ангренажния комплект.

Смяна на Ангренажен комплект се прави по различно време и километри при различните автомобили.

Важно е да се знае обаче, че частите за алтернативно вграждане не могат да достигнат времето за обслужване на частите за фабрично вграждане. Ето например смяна на ангренажен ремък / смяна на паразитна ролка / смяна на обтяжна ролка се прави на всеки 60 000 – 80 000 км с части за след гаранционно обслужване в сравнение със 150 000 – 180 000 км пробег на частите за фабрично вграждане. Смяна на Ангренажна верига може да се извършва в диапазона 200 000 – 250 000 км.

Имайте предвид, че смяната на ангренажен коплект изисква специфични инструменти и познания, които са различни за различните марки и модели автомобили. Някои модели коли изискват демонтиране на двигателя от купето, за да се извърши смяна на ангренажна верига.

Ние от D&D Auto Service даваме до 24 м. гаранция за частите при смяна на ангренажен ремък / смяна на ангренажна верига /  смяна на водна помпа / смяна на обтяжна ролка / смяна на паразитна ролка, когато са закупени от сервиза ни.

💶 СМЯНА НА РЕМЪЦИ И РОЛКИ / СМЯНА НА ВОДНА ПОМПА - ЦЕНИ:

 • Смяна на Ангренаж комплект от 150 лв.
 • Смяна на Пистов ремък от 10 лв.
 • Смяна на Ролка - външна от 20 лв.
 • Смяна на Водна помпа - външна от 30 лв.

🖼️ ГАЛЕРИЯ - СМЯНА НА РЕМЪЦИ И РОЛКИ:

🔎 ВИЖТЕ ОЩЕ:

📣 СПОДЕЛЕТЕ ЗА НАС:
Share on facebook
Facebook
Share on skype
Skype
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print
Работно Време:
 • Пон – Пет: 08:00 – 18:00
 • Събота: 08:00 – 14:00
 • Неделя: Почивен ден
Обадете Се:

📞 Тел. 1: 0886-776-006

📞 Тел. 2: 0884-884-004

Намерете Ни:
Какво Ново:
Отзиви От Google:
 • 5 star review  Изключително коректни! Отидох за необясним проблем с паленето на автомобила, беше решен в същия ден и направиха допълнителен оглед на колата със списък с неизправности, които е добре (но не наложително веднага) да се оправят. Вниманието към детайлите и грижата която полагат за автомобила е нещо което се среща рядко!

  thumb Christian Dimitrov
 • 5 star review  Професионализъм и чудесно отношение към клиента! Това е единствения сервиз, в който ми е дадена гаранционна карта за извършената услуга. Препоръчвам!

  thumb Невена Стефанова
 • 5 star review  Посетих сервиза на скоро за обслужване на автоклиматик по препоръка на мой колега. Бях се приготвила за по-сериозна сума, тъй като изобщо не работеше. Момчетата ми обясниха подробно какво и защо и го оправиха за доста по-малко пари. Като се има предвид, че съм жена и нищо не разбирам можеха да ме метнат всячески. Определено ми направи добро впечатление отношението и това, че се опитват да спечелят доверието на клиента в дългосрочен план, а не просто да го одерат еднократно. Благодаря ви и успех!

  thumb Stanislava Markova
 • 5 star review  Хората са любезни и знаят какво правят. Отидох заради проблем с климатика и след диагностика беше установено, че е нужна смяна на радиатора. Освен това ми полираха и фаровете. Препоръчвам!

  thumb Natalia Metrovska
 • 5 star review  Този Сервиз реши проблем с климатика на Пежо 407 за който много други само вдигаха ръце. Отношението им е любезно и дори приятелско при положение ,че отиваш за първи път. Решението се оказа доста по-евтино от това което предполагах и това го казвам защото съм убеден ,че собственика няма да се възползва занапред. Трябваше да мина контролен преглед след пробег 200 км , като запазя предварително час. Отидох без предупреждение понеже се случи да минавам от там. Естествено попитах дали може да извършат прегледа или да мина допълнително и понеже имах късмет направиха прегледа на момента буквално. Благодаря ви наистина сте много коректни и отлични професионалисти!

  thumb Nikos Nakoudis

Смяна на Ремъци и Ролки

ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ
---
ПОИСКАЙТЕ ОФЕРТА

⚠️ VIN номерът е необходим, за да определим с точност модела на мотора!

Уважаеми клиенти, сервизът няма да работи на 20,21 и 22.09.21 г.

Ремонт на Авто Парно

ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ
---
ЗАПАЗЕТЕ ЧАС ОНЛАЙН

🕒 Пон - Пет: 08:00 - 18:00 ч. | Събота: 08:00 - 14:00 ч.