1. Авто Парно - Ремонт, Сервиз, Отпушване на Авторадиатори

РЕМОНТ НА АВТО ПАРНО / СЕРВИЗ / ПРОМИВКА / ОТПУШВАНЕ НА АВТОРАДИАТОРИ

Ремонт на Авто Парно | D&D Auto Service

Ремонт на авто парно...

…е услуга, често свързана с отпушване на авторадиатори и смяна на антифриз. В по-голямата част от случаите, когато възникне проблем, виновник се оказва точно антифризът, защото най-често е или некачествен, или неправилен за конкретния автомобил, или е смесен с чешмяна вода, вместо дестилирана такава.

Охлаждащата система с антифриз е едно от най-важните неща за поддръжката на един автомобил и изисква специално внимание и редовна смяна на антифриз, с което да се гарантира дългата и безпроблемна работа на двигателя, неговото охлаждане през лятото и отоплението на купето през зимните месеци.

Едно от най-неприятните неща, които могат да Ви се случат в разгара на зимата е да останете на студено в колата си. Поради тази причина е силно препоръчително да се извършва проверка на авто парно преди всеки зимен сезон и ако има нужда смяна на антифриз след диагностика с рефрактометър.

Нашият съвременен сервиз с добре обучени специалисти ще извърши обстоен преглед на компонентите, участващи в отоплението на купето. Тази процедура отнема средно около 1-2 часа.

Ние от D&D Auto препоръчваме да се извършва профилактично сервиз авто парно веднъж годишно.

🔧 СЕРВИЗ И РЕМОНТ НА АВТО ПАРНО:

 • ДИАГНОСТИКА АВТО ПАРНО – Проверка, Тест и замерване на работни параметри
 • ЕЛЕКТРО ИНСТАЛАЦИЯ – Диагностика и Поправка
 • ТЕЧОВЕ ОТ ОХЛАДИТЕЛНАТА СИСТЕМА – Откриване, запушване, ремонт
 • МАШИННО ОТПУШВАНЕ НА РАДИАТОРИ – Двупосочно с или без Препарат
 • ПРОМИВКА НА РАДИАТОРИ – Профилактично + Смяна Антифриз
 • МОТОРЧЕТА И КЛАПИ – Демонтаж / Монтаж, Ремонт, Замяна
 • СМЯНА НА РАДИАТОРЧЕ – Вътрешно или Външно
 • ОТСТРАНЯВАНЕ НА МИРИЗМИ – Премахваме всякакви миризми от парното и климатика и други.

💶 УСЛУГИ И ЦЕНИ АВТО ПАРНО:

 • Базова диагностика на авто парно 10 лв.

  ⚠️ Включва първоначален оглед на системата за проблеми, както и замерване на изходяща температура / работна температура на антифризната течност и оглед за видими течове (не включва разкачане на кори и качване на подемник). Времетраене на услугата около 5 - 15минути.

 • Пълна диагностика на авто парно 29 лв.

  ⚠️ Включва цялостна диагностика на авто парно, замерване на изходяща температура / работна температура на антифризната течност и оглед за видими течове, използване на подемник при нужда, разглобяване на кори, замерване на входяща и изходяща температура на вътрешно радиаторче за парното.

 • Диагностика с надуване на системата 30 лв.

  ⚠️ Диагностика на антифризна система за течове и дебит (чрез надуване на системата със специализиран инструмент).

 • Електро диагностика на авто парно 30-50 лв.

  ⚠️ Електро диагностика или триене на грешки, свързани с електрическата част на авто парно.

 • Отпушване на вътрешно радиаторче за парно 79 лв.

  ⚠️ Не включва разглобяване на отделни части от автомобила, които не са свързани с охладителната система (чистачки, кори под чистачки и части от газови уредби, алармени инсталации, усилващи разпънки над мотор и други).

 • Машинна промивка БЕЗ допълнителни химикали + антифриз 69 лв.

  ⚠️ Не включва разглобяване на отделни части от автомобила, които не са свързани с охладителната система (чистачки, кори под чистачки и части от газови уредби, алармени инсталации, усилващи разпънки над мотор и други).

 • Машинна промивка С допълнителни химикали + антифриз 99 лв.

  ⚠️ Не включва разглобяване на отделни части от автомобила, които не са свързани с охладителната система (чистачки, кори под чистачки и части от газови уредби, алармени инсталации, усилващи разпънки над мотор и други).

 • Демонтаж / Монтаж на табло Договаряне

❓ ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ:

За да се отпуши запушен радиатор върху него трябва да се упражни налягане. Силата на това налягане на машината за промивка е равна на максимално допустимото такова, дадено от завода производител. Винаги има риск от спукване и ако това се случи е, защото материалът е изгубил своята еластичност и просто му е дошло времето.

🔎 ВИЖТЕ ОЩЕ:

📣 СПОДЕЛЕТЕ ЗА НАС:
Share on facebook
Facebook
Share on skype
Skype
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print
Работно Време:
 • Пон – Пет: 08:00 – 18:00
 • Събота: 08:00 – 14:00
 • Неделя: Почивен ден
Обадете Се:

📞 Тел. 1: 0886-776-006

📞 Тел. 2: 0884-884-004

Намерете Ни:
Какво Ново:
Отзиви От Google:
 • 5 star review  Този Сервиз реши проблем с климатика на Пежо 407 за който много други само вдигаха ръце. Отношението им е любезно и дори приятелско при положение ,че отиваш за първи път. Решението се оказа доста по-евтино от това което предполагах и това го казвам защото съм убеден ,че собственика няма да се възползва занапред. Трябваше да мина контролен преглед след пробег 200 км , като запазя предварително час. Отидох без предупреждение понеже се случи да минавам от там. Естествено попитах дали може да извършат прегледа или да мина допълнително и понеже имах късмет направиха прегледа на момента буквално. Благодаря ви наистина сте много коректни и отлични професионалисти!

  thumb Nikos Nakoudis
 • 5 star review  Доволен съм от обслужването. Механиците направиха всичко, което поисках и то доста по-бързо отколкото аз самия очаквах. В хода на работата откриха сериозен проблем, пропуснат в друг сервиз и ми спестиха доста неприятности по пътя ( и х количество крясъци от жена ми). Всичко ми беше обяснено подробно и внимателно. Определено има хубава промяна в колата и вече съм доста по-спокоен.

  thumb Kaloqn Zahariev
 • 5 star review  Хората са любезни и знаят какво правят. Отидох заради проблем с климатика и след диагностика беше установено, че е нужна смяна на радиатора. Освен това ми полираха и фаровете. Препоръчвам!

  thumb Natalia Metrovska
 • 5 star review  Изключително коректни! Отидох за необясним проблем с паленето на автомобила, беше решен в същия ден и направиха допълнителен оглед на колата със списък с неизправности, които е добре (но не наложително веднага) да се оправят. Вниманието към детайлите и грижата която полагат за автомобила е нещо което се среща рядко!

  thumb Christian Dimitrov
 • 5 star review  Професионализъм и чудесно отношение към клиента! Това е единствения сервиз, в който ми е дадена гаранционна карта за извършената услуга. Препоръчвам!

  thumb Невена Стефанова

Ремонт на Авто Парно

ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ
---
ЗАПАЗЕТЕ ЧАС ОНЛАЙН

🕒 Пон - Пет: 08:00 - 18:00 ч. | Събота: 08:00 - 14:00 ч.

Уважаеми клиенти, сервизът няма да работи на 20,21 и 22.09.21 г.