РЕМОНТ НА АВТО ПАРНО / СЕРВИЗ / ПРОМИВКА / ОТПУШВАНЕ НА АВТОРАДИАТОРИ

РЕМОНТ НА АВТО ПАРНО / СЕРВИЗ / ПРОМИВКА / ОТПУШВАНЕ НА АВТОРАДИАТОРИРемонт на авто парно 

е услуга, често свързана с отпушване на авторадиатори и смяна на антифриз. В по-голямата част от случаите, когато възникне проблем, виновник се оказва точно антифризът, защото най-често е или некачествен, или неправилен за конкретния автомобил, или е смесен с чешмяна вода, вместо дестилирана такава. 

СЪДЪРЖАНИЕ:

Охлаждащата система с антифриз е едно от най-важните неща за поддръжката на един автомобил и изисква специално внимание и редовна смяна на антифриз, с което да се гарантира дългата и безпроблемна работа на двигателя, неговото охлаждане през лятото и отоплението на купето през зимните месеци.

Едно от най-неприятните неща, които могат да Ви се случат в разгара на зимата е да останете на студено в колата си. Поради тази причина е силно препоръчително да се извършва проверка на авто парно преди всеки зимен сезон и ако има нужда смяна на антифриз след диагностика с рефрактометър.

Нашият съвременен сервиз с добре обучени специалисти ще извърши обстоен преглед на компонентите, участващи в отоплението на купето. Тази процедура отнема средно около 1-2 часа.

Ние от D&D Auto препоръчваме да се извършва профилактично сервиз авто парно веднъж годишно.

СЕРВИЗ И РЕМОНТ НА АВТО ПАРНО >>

 • ДИАГНОСТИКА АВТО ПАРНО – Проверка, Тест и замерване на работни параметри
 • ЕЛЕКТРО ИНСТАЛАЦИЯ – Диагностика и Поправка
 • ТЕЧОВЕ ОТ ОХЛАДИТЕЛНАТА СИСТЕМА – Откриване, запушване, ремонт
 • МАШИННО ОТПУШВАНЕ НА РАДИАТОРИ – Двупосочно с или без Препарат
 • ПРОМИВКА НА РАДИАТОРИ – Профилактично + Смяна Антифриз
 • МОТОРЧЕТА И КЛАПИ – Демонтаж / Монтаж, Ремонт, Замяна
 • СМЯНА НА РАДИАТОРЧЕ – Вътрешно или Външно
 • ОТСТРАНЯВАНЕ НА МИРИЗМИ – Премахваме всякакви миризми от парното и климатика и други.

УСЛУГИ И ЦЕНИ АВТО ПАРНО >>

 • Базова диагностика на авто парно 10 лв.

  ⚠️ Включва първоначален оглед на системата за проблеми, както и замерване на изходяща температура / работна температура на антифризната течност и оглед за видими течове (не включва разкачане на кори и качване на подемник). Времетраене на услугата около 5 - 15минути.

 • Пълна диагностика на авто парно 29 лв.

  ⚠️ Включва цялостна диагностика на авто парно, замерване на изходяща температура / работна температура на антифризната течност и оглед за видими течове, използване на подемник при нужда, разглобяване на кори, замерване на входяща и изходяща температура на вътрешно радиаторче за парното.

 • Диагностика с надуване на системата 30 лв.

  ⚠️ Диагностика на антифризна система за течове и дебит (чрез надуване на системата със специализиран инструмент).

 • Електро диагностика на авто парно 50 лв.

  ⚠️ Електро диагностика или триене на грешки, свързани с електрическата част на авто парно.

 • Отпушване на вътрешно радиаторче за парно - лека кола 99 лв.

  ⚠️ Не включва разглобяване на отделни части от автомобила, които не са свързани с охладителната система (чистачки, кори под чистачки и части от газови уредби, алармени инсталации, усилващи разпънки над мотор и други).

 • Отпушване на вътрешно радиаторче за парно - джип/бус 119 лв.

  ⚠️ Не включва разглобяване на отделни части от автомобила, които не са свързани с охладителната система (чистачки, кори под чистачки и части от газови уредби, алармени инсталации, усилващи разпънки над мотор и други).

 • Машинна промивка БЕЗ допълнителни химикали + антифриз 79 лв.

  ⚠️ Не включва разглобяване на отделни части от автомобила, които не са свързани с охладителната система (чистачки, кори под чистачки и части от газови уредби, алармени инсталации, усилващи разпънки над мотор и други). 🛑 НЕ работим с антифриз на клиента!

 • Машинна промивка С допълнителни химикали + антифриз 99 лв.

  ⚠️ Не включва разглобяване на отделни части от автомобила, които не са свързани с охладителната система (чистачки, кори под чистачки и части от газови уредби, алармени инсталации, усилващи разпънки над мотор и други). 🛑 НЕ работим с антифриз на клиента!

 • Демонтаж / Монтаж на табло Договаряне

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ >>

За да се отпуши запушен радиатор върху него трябва да се упражни налягане. Силата на това налягане на машината за промивка е равна на максимално допустимото такова, дадено от завода производител. Винаги има риск от спукване и ако това се случи е, защото материалът е изгубил своята еластичност и просто му е дошло времето.

ВРЪЗКА С НАС >>

ОТЗИВИ ОТ Google

Antonio Borissov
За първи път се обърнах за съдействие към сервиза поради проблем с парното на Toyota RAV4. Уговорихме час по телефона. В уречения час колата беше приета и след няколко часа бях уведомен по телефона за проблема, какво ще бъде направено и цената за ремонта, както и почти точен час за готовност за предаване на автомобила. От сервиза звъннаха, че е готова. Благодаря за коректното отношение и качествено извършения ремонт. Със сигурност ще посетя отново сервиза при необходимост. Бъдете здрави и весели празници!
Stoyan Arabadzhiev
Ползвах услугите на сервиза във връзка със запушен радиатор на парното на лек автомобил. Отзоваха ми се на момента, почистването отне няколко часа в рамките на деня, а след като си взех колата, резултатът беше перфектно работещо парно.
Marin Sotirov
Оправиха ми проблема с парното. Почистиха системата без да се налага смяна на радиаторчето. Смениха ми и антифриза с правилния такъв за автомобила и в колата отново е топло! Благодаря ви! Препоръчвам!
Деляна Малкодовска
Застудя и разбрах, че парното ми не работи като хората. В този сервиз получих освен внимание и качествена, бърза работа. Препоръчвам ги! Поздрави, Ели :* 🙂
Teodor Ivanov
Благодарност към колектива на D&D Service. Имах проблеми с отоплението на моята Тойота Авенсис – не работеше и като дам на контакт, в областта на таблото се чуваха неприятни звуци. Съгласно уговорката със сервиза, закарах колата за ремонт в понеделник сутринта и очаквах, както обикновено се случва, да ми се обадят след няколко дена. Какво беше моето учудване когато ми се обадиха след 2 часа (!) с информация, че колата ми е готова. Казаха ми, че са раздвижени и ремонтирани движещите зъбни колела на клапите на отоплението и климатика, които са били причина за проблема. Отоплението вече работи нормално и заплатих една нормална цена от 60 лв.! За информация: ...
Ралица Василева
Сменях там перка, пълних климатик и отношението, което получих заслужава адмирации. Момчетата си разбират от работата и работят изключително бързо, което определено е важно за човек като мен, който използва автомобила си ежедневно. Съвсем случайно попаднах там, но препоръчвам сервиза на всеки мой познат, който има проблем с колата. Професионалисти големи и особено Сашо, който се отнася с уважение към клиента и обеснява с подробности какво ще се смени, защо, как и колко време би отнело това. Благодаря на целия ви екип за усилията и определено бих се върнала отново при наличие на проблем с колата! Продължавайте все така и успех за в бъдеще!
Chairman Chairman
Изключителни специалисти за сферата на дейността си! Отнасят се коректно и с внимание към клиентите си! Работят бързо и ефективно! Издават документи за свършеното от тях и дават гаранция за положения труд, вложени части и консумативи! Пример за автосервиз!

🔎 ВИЖТЕ ОЩЕ:

Facebook
Skype
WhatsApp
Email
Print
Уважаеми Клиенти,

Автосервизите ни в Младост и Люлин няма да работят от 20ти Август до 6ти Септември 2023г. включително.

Желаем Ви незабравимо лято!

Уважаеми Клиенти,

Автосервизите ни в Младост и Люлин няма да работят на 6, 7 и 8ми Май 2023 г. включително.

Желаем Ви весели празници!

Уважаеми Клиенти,

Автосервизите ни в Младост и Люлин няма да работят на 14, 15, 16 и 17 Април 2023 г. включително.

Желаем Ви весели празници!