РЕМОНТ НА АУСПУСИ / ГЪРНЕТА / ИЗПУСКАТЕЛНА СИСТЕМА

РЕМОНТ НА АУСПУСИ / ГЪРНЕТА / ИЗПУСКАТЕЛНА СИСТЕМАРемонт на Ауспуси

е често търсена услуга при проблеми с автомобилната изпускателна система, чиито елементи са възможно най-незащитените от външните климатични условия като кал, сняг, вода, прах, химикали, резки температурни промени и други.

Появата на корозия по автомобилната изпускателна система често налага ремонт на ауспуси и гърнета или тяхната смяна.

СЪДЪРЖАНИЕ:

Други проблеми, налагащи ремонт на ауспуси

Но това не са единствените проблеми, които се наблюдават в една изпускателна система. Запушен DPF или Катализатор не са изключени от уравнението. Често проблемите със запушването са причинени от неглижирането на симптомите, които подсказват за проблем с изпускателната система – миризма на сяра в купето, загуба на динамика при ускорение и други.

В D&D Auto Service предлагаме

цялостен ремонт на изпускателна система – ремонт на ауспуси и гърнета, смяна на ауспуси и гърнета – предни и задни, смяна на меки връзки и резонатори, заварки на пукнати, премахване на DPF и катализатори – физически и софтуерно с гаранция до 5 г. и други.

Разполагаме с богата гама от части на склад!

Често Срещани Симптоми

Имайте предвид, че при поява на някой от следните симптоми трябва да посетите сервиз за ремонт на ауспуси и изпускателна система възможно най-скоро:

  • мирис на сяра в купето
  • загуба на динамика
  • нетипична вибрация в купето при движение
  • видимо пробито или увиснало задно гърне
  • бучене при движение с постоянна скорост на магистрала

РЕМОНТ НА АУСПУСИ – ЦЕНИ >>

ГАЛЕРИЯ – РЕМОНТ НА АУСПУСИ >>

ВРЪЗКА С НАС >>

ОТЗИВИ ОТ Google

Boyan Dzambazov
Изключително доволен съм от отношението и работата извршена в сервиза. От много време се опитвах да намеря сервиз който си върши работата бързо и качествено. И за момента смятам, че го намерих!
Filipa Kaneva
От известно време ползвам услугите на автосервиза и съм много доволна от отношението на момчетата към автомобила ми. Това е първият автосервиз, в който не се опитват да ме лъжат и подвеждат, а дори обратното. Бяха изключително коректни и отзивчиви. Бих ги препоръчала с две ръце на всеки, който има нужда от сервиз за колата си.
Захарина Иванова
Супер добро отношения и компетентна реакция, където те сърби там ще те почешат😁-както се казва.Това е едно от малкото места в което с кеф си оставяш парите, защото те оставят доволен.
Ivaylo Manev
Ако търсите евтино,не е това мястото. Качеството на свършената работа обаче е много добро.Спазени бяха всички уговорки и ми бе показано нагледно какво е свършено. Отношението също бе на ниво. Второ посещение ми беше,но мисля пак да ги посетя за климатика. Препоръчвам!
ани никол
Много съм впечатлена от автосервиза и от отношението на момчетата. Преди два месеца бях там по препоръка на мой приятел, след като изгубих доста време и нерви по сервизи, в които бях лъгана, вероятно защото съм жена и не разбирам. Тези момчета освен, че разрешиха проблема с колата ми, бяха много любезни. Вчера отново бях там за ...
Christian “Vect0rZ” Dimitrov
Изключително коректни! Отидох за необясним проблем с паленето на автомобила, беше решен в същия ден и направиха допълнителен оглед на колата със списък с неизправности, които е добре (но не наложително веднага) да се оправят. Вниманието към детайлите и грижата която полагат за автомобила е нещо което се среща рядко!
Dian Deskov
Механикът си беше напрвил труда да снима проблема на телефона, за да ми го обясни и покаже като ида да си взимам колата. Много добро отношение като цяло.
Невена Стефанова
Професионализъм и чудесно отношение към клиента! Това е единствения сервиз, в който ми е дадена гаранционна карта за извършената услуга. Препоръчвам!
Murry Z
Very professional approach from the mechanic guy, first I thought the prices were rather high but later it made sense entirely when seeing none of small details were not skipped. Great work!

🔎 ВИЖТЕ ОЩЕ:

Facebook
Skype
WhatsApp
Email
Print
Уважаеми Клиенти,

Автосервизите ни в Младост и Люлин няма да работят от 20ти Август до 6ти Септември 2023г. включително.

Желаем Ви незабравимо лято!

Уважаеми Клиенти,

Автосервизите ни в Младост и Люлин няма да работят на 6, 7 и 8ми Май 2023 г. включително.

Желаем Ви весели празници!

Уважаеми Клиенти,

Автосервизите ни в Младост и Люлин няма да работят на 14, 15, 16 и 17 Април 2023 г. включително.

Желаем Ви весели празници!