CARBON CLEAN - ВОДОРОДНО ПОЧИСТВАНЕ

CARBON CLEAN - ВОДОРОДНО ПОЧИСТВАНЕ

Бензинът и дизелът произвеждат енергия чрез изгаряне на горивото и това създава сажди в отработените газове.

Устройствата за контрол на емисиите като катализатори и дизелови филтри за твърди частици (DPF/FAP) поддържат количеството сажди, което достига атмосферата до минимум, но въпреки това голяма част от отлаганията се задържат върху останалите компоненти на двигателя и изпускателната система.

СЪДЪРЖАНИЕ:

Как работи водородното почистване?

Водородно Почистване работи като използва дестилирана вода + електролит за създаване на водород и кислород, които преминават през всмукателната система на двигателя и след това през изпускателната система като газ, спомагайки за премахването на излишните натрупани въглеродни съединения, които са причината за лоша работа на мотора, висок разход на гориво, намалена динамика и други.

Carbon Clean е прост и безопасен процес, който не изисква демонтаж на части на двигателя или използване на вредни химически продукти. Препоръчваме да използвате услугата Водородно Почистване на Двигателя като част от редовната поддръжка на вашия автомобил.

ВОДОРОДНО ПОЧИСТВАНЕ – ВРЕМЕТРАЕНЕ И Цени >>

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ >>

Категорично не! Водородното почистване има само ползи.

За съжаление не. Водородното почистване се прави с превантивна цел и няма как да премахне отлагания, натрупвани с годините.

За съжаление не. Водородното почистване се прави с превантивна цел и няма как да премахне отлагания, натрупвани с годините.

ВРЪЗКА С НАС >>

ОТЗИВИ ОТ Google

Sasho Hristov
Водородното почистване върши чудеса при по старите дизели. А++++++++
Petar Hristov
Препоръчвам услугата водородно почистване на двигател. Работеше се бързо точно и професионално. Пристигнах по-рано но веднага бях приет.
Дамян Иванов
Няколко пъти съм сменял масло при тях на моето бмв 320д и всеки път ми предлагат да пробвам водородното почистване. Днес сколасах и мога да кажа само, че съжалявам за това, че не се възползвах по-рано. Усеща се по-голяма динамика при малко натиснат педал на газта. Занапред ще им се доверявам по-често!
Plamen Pehlivanov
Възползвах се от полиране на фаровете и водородното почистване. Изключител но доволен съм и резултата. Двигателят ми е дизелов и се усеща 20тина процента повишаване на мощността. Много съм доволен от отношението на персонала също.
Krassimir Manchikov
Пичовете са супер. Млад, разбран, професионален екип от хора с отношение към клиента. Доверих им се за моят Акорд и останах повече от очароване с резултата. Ако много добре знаете как се отнася всеки един сервиз с клиентите си, и сте разочаровани от отношението им, то тези момчета нямат нищо общо с другите. Силно препоръчвам!!

🔎 ВИЖТЕ ОЩЕ:

Facebook
Skype
WhatsApp
Email
Print
Уважаеми Клиенти,

Автосервизите ни в Младост и Люлин няма да работят от 20ти Август до 6ти Септември 2023г. включително.

Желаем Ви незабравимо лято!

Уважаеми Клиенти,

Автосервизите ни в Младост и Люлин няма да работят на 6, 7 и 8ми Май 2023 г. включително.

Желаем Ви весели празници!

Уважаеми Клиенти,

Автосервизите ни в Младост и Люлин няма да работят на 14, 15, 16 и 17 Април 2023 г. включително.

Желаем Ви весели празници!