1. Водородно Почистване Двигател | Carbon Clean - D&D Auto

CARBON CLEAN - ВОДОРОДНО ПОЧИСТВАНЕ

Carbon Clean - Водородно Почистване | ДД Авто Сервиз

Бензинът и дизелът произвеждат енергия чрез изгаряне на горивото и това създава сажди в отработените газове.

Устройствата за контрол на емисиите като катализатори и дизелови филтри за твърди частици (DPF/FAP) поддържат количеството сажди, което достига атмосферата до минимум, но въпреки това голяма част от отлаганията се задържат върху останалите компоненти на двигателя и изпускателната система.

Съдържание:

Водородно Почистване работи като използва дестилирана вода + електролит за създаване на водород и кислород, които преминават през всмукателната система на двигателя и след това през изпускателната система като газ, спомагайки за премахването на излишните натрупани въглеродни съединения, които са причината за лоша работа на мотора, висок разход на гориво, намалена динамика и други.

Carbon Clean е прост и безопасен процес, който не изисква демонтаж на части на двигателя или използване на вредни химически продукти. Препоръчваме да използвате услугата Водородно Почистване на Двигателя като част от редовната поддръжка на вашия автомобил.

ВОДОРОДНО ПОЧИСТВАНЕ - ВРЕМЕТРАЕНЕ И Цени >>

 • 30 минути 49 лв.

  ЗА АВТОМОБИЛИ И МОТОРИ: - Без значение от кубатурата!

 • 40 минути 59 лв.

  ЗА АВТОМОБИЛИ И МОТОРИ: - Без значение от кубатурата!

 • 50 минути 65 лв.

  ЗА АВТОМОБИЛИ И МОТОРИ: - Без значение от кубатурата!

 • 60 минути 75 лв. 39 лв.

  ЗА АВТОМОБИЛИ И МОТОРИ: - Без значение от кубатурата!

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ >>

Категорично не! Водородното почистване има само ползи.

За съжаление не. Водородното почистване се прави с превантивна цел и няма как да премахне отлагания, натрупвани с годините.

За съжаление не. Водородното почистване се прави с превантивна цел и няма как да премахне отлагания, натрупвани с годините.

ОТЗИВИ ОТ GOOGLE >>

 • Професионализъм и чудесно отношение към клиента! Това е единствения сервиз, в който ми е дадена гаранционна карта за извършената услуга. Препоръчвам!

  thumb Невена Стефанова
 • Изключително коректни! Отидох за необясним проблем с паленето на автомобила, беше решен в същия ден и направиха допълнителен оглед на колата със списък с неизправности, които е добре (но не наложително веднага) да се оправят. Вниманието към детайлите и грижата която полагат за автомобила е нещо което се среща рядко!

  thumb Christian Dimitrov
 • Хората са любезни и знаят какво правят. Отидох заради проблем с климатика и след диагностика беше установено, че е нужна смяна на радиатора. Освен това ми полираха и фаровете. Препоръчвам!

  thumb Natalia Metrovska
 • Доволен съм от обслужването. Механиците направиха всичко, което поисках и то доста по-бързо отколкото аз самия очаквах. В хода на работата откриха сериозен проблем, пропуснат в друг сервиз и ми спестиха доста неприятности по пътя ( и х количество крясъци от жена ми). Всичко ми беше обяснено подробно и внимателно. Определено има хубава промяна в колата и вече съм доста по-спокоен.

  thumb Kaloqn Zahariev
 • Посетих сервиза на скоро за обслужване на автоклиматик по препоръка на мой колега. Бях се приготвила за по-сериозна сума, тъй като изобщо не работеше. Момчетата ми обясниха подробно какво и защо и го оправиха за доста по-малко пари. Като се има предвид, че съм жена и нищо не разбирам можеха да ме метнат всячески. Определено ми направи добро впечатление отношението и това, че се опитват да спечелят доверието на клиента в дългосрочен план, а не просто да го одерат еднократно. Благодаря ви и успех!

  thumb Stanislava Markova

ВРЪЗКА С НАС >>

ВИЖТЕ ОЩЕ >>

СПОДЕЛЯНЕ >>

Facebook
Skype
WhatsApp
Email
Print
Работно Време:
 • Пон – Пет: 08:00 – 18:00
 • Събота: 08:00 – 14:00
 • Неделя: Почивен ден
За Контакти:

📞 Тел. 1: 0886-776-006

📞 Тел. 2: 0884-884-004

 

💬 Viber Chat

Намерете Ни:
Какво Ново:

Водородно Почистване

ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ
---
ЗАПАЗЕТЕ ЧАС ОНЛАЙН

🕒 Пон - Пет: 08:00 - 18:00 ч. | Събота: 08:00 - 14:00 ч.

Ремонт на Авто Парно

ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ
---
ЗАПАЗЕТЕ ЧАС ОНЛАЙН

🕒 Пон - Пет: 08:00 - 18:00 ч. | Събота: 08:00 - 14:00 ч.