1. Водородно Почистване Двигател | Carbon Clean - D&D Auto

CARBON CLEAN - ВОДОРОДНО ПОЧИСТВАНЕ

Carbon Clean - Водородно Почистване | ДД Авто Сервиз

Бензинът и дизелът произвеждат енергия чрез изгаряне на горивото и това създава сажди в отработените газове.

Устройствата за контрол на емисиите като катализатори и дизелови филтри за твърди частици (DPF/FAP) поддържат количеството сажди, което достига атмосферата до минимум, но въпреки това голяма част от отлаганията се задържат върху останалите компоненти на двигателя и изпускателната система.

Водородно Почистване работи като използва дестилирана вода + електролит за създаване на водород и кислород, които преминават през всмукателната система на двигателя и след това през изпускателната система като газ, спомагайки за премахването на излишните натрупани въглеродни съединения, които са причината за лоша работа на мотора, висок разход на гориво, намалена динамика и други.

Carbon Clean е прост и безопасен процес, който не изисква демонтаж на части на двигателя или използване на вредни химически продукти. Препоръчваме да използвате услугата Водородно Почистване на Двигателя като част от редовната поддръжка на вашия автомобил.

💶 ВОДОРОДНО ПОЧИСТВАНЕ - ВРЕМЕТРАЕНЕ И ЦЕНИ:

 • 30 минути 40 лв.

  ЗА АВТОМОБИЛИ И МОТОРИ: - Без значение от кубатурата!

 • 40 минути 50 лв.

  ЗА АВТОМОБИЛИ И МОТОРИ: - Без значение от кубатурата!

 • 50 минути 55 лв.

  ЗА АВТОМОБИЛИ И МОТОРИ: - Без значение от кубатурата!

 • 60 минути 60 лв. 39 лв.

  ЗА АВТОМОБИЛИ И МОТОРИ: - Без значение от кубатурата!

❓ ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ:

Категорично не! Водородното почистване има само ползи.

За съжаление не. Водородното почистване се прави с превантивна цел и няма как да премахне отлагания, натрупвани с годините.

За съжаление не. Водородното почистване се прави с превантивна цел и няма как да премахне отлагания, натрупвани с годините.

🔎 ВИЖТЕ ОЩЕ:

📣 СПОДЕЛЕТЕ ЗА НАС:
Share on facebook
Facebook
Share on skype
Skype
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print
Работно Време:
 • Пон – Пет: 08:00 – 18:00
 • Събота: 08:00 – 14:00
 • Неделя: Почивен ден
Обадете Се:

📞 Тел. 1: 0886-776-006

📞 Тел. 2: 0884-884-004

Намерете Ни:
Какво Ново:
Отзиви От Google:
 • 5 star review  Професионализъм и чудесно отношение към клиента! Това е единствения сервиз, в който ми е дадена гаранционна карта за извършената услуга. Препоръчвам!

  thumb Невена Стефанова
 • 5 star review  Хората са любезни и знаят какво правят. Отидох заради проблем с климатика и след диагностика беше установено, че е нужна смяна на радиатора. Освен това ми полираха и фаровете. Препоръчвам!

  thumb Natalia Metrovska
 • 5 star review  Този Сервиз реши проблем с климатика на Пежо 407 за който много други само вдигаха ръце. Отношението им е любезно и дори приятелско при положение ,че отиваш за първи път. Решението се оказа доста по-евтино от това което предполагах и това го казвам защото съм убеден ,че собственика няма да се възползва занапред. Трябваше да мина контролен преглед след пробег 200 км , като запазя предварително час. Отидох без предупреждение понеже се случи да минавам от там. Естествено попитах дали може да извършат прегледа или да мина допълнително и понеже имах късмет направиха прегледа на момента буквално. Благодаря ви наистина сте много коректни и отлични професионалисти!

  thumb Nikos Nakoudis
 • 5 star review  Изключително коректни! Отидох за необясним проблем с паленето на автомобила, беше решен в същия ден и направиха допълнителен оглед на колата със списък с неизправности, които е добре (но не наложително веднага) да се оправят. Вниманието към детайлите и грижата която полагат за автомобила е нещо което се среща рядко!

  thumb Christian Dimitrov
 • 5 star review  Посетих сервиза на скоро за обслужване на автоклиматик по препоръка на мой колега. Бях се приготвила за по-сериозна сума, тъй като изобщо не работеше. Момчетата ми обясниха подробно какво и защо и го оправиха за доста по-малко пари. Като се има предвид, че съм жена и нищо не разбирам можеха да ме метнат всячески. Определено ми направи добро впечатление отношението и това, че се опитват да спечелят доверието на клиента в дългосрочен план, а не просто да го одерат еднократно. Благодаря ви и успех!

  thumb Stanislava Markova

Водородно Почистване

ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ
---
ЗАПАЗЕТЕ ЧАС ОНЛАЙН

🕒 Пон - Пет: 08:00 - 18:00 ч. | Събота: 08:00 - 14:00 ч.

Уважаеми клиенти, сервизът няма да работи на 20,21 и 22.09.21 г.

Ремонт на Авто Парно

ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ
---
ЗАПАЗЕТЕ ЧАС ОНЛАЙН

🕒 Пон - Пет: 08:00 - 18:00 ч. | Събота: 08:00 - 14:00 ч.