РЕМОНТ НА ТУРБО КОПРЕСОРИ / РЕЦИКЛИРАНЕ НА ТУРБО

РЕМОНТ НА ТУРБО КОПРЕСОРИ / РЕЦИКЛИРАНЕ НА ТУРБОРемонт на Турбо или Рециклиране на Турбо?

Ремонт на Турбо се налага най-често, когато автомобилът изгуби мощност. Причините, поради които се стига до турбо сервиз, са много на брой, но най-често това са: запекла геометрия (там, където я има) / актуатор на турбото (вакуумен или електронно управляван) / теч на масло / износен маслен клин / счупени лопатки / голям аксиален луфт и други.

Рециклиране на Турбо се прави с превантивна цел, когато са налице някои симптоми, които го налагат като: свирене при ускорение / теч на масло от турбото / недостатъчно налягане във всмукателните тръби / трудно подвижна геометрия (там, където е налична) и други. В тези случаи можем да говорим за рециклиране на турбо вместо ремонт на турбо компресор, защото понякога само почистване / смяна на гарнитури и калиброване е достатъчно, за да върнем заводския му вид.

СЪДЪРЖАНИЕ:

Как да предотвратим Ремонт на Турбо?

Може и никога да не стигнете до ремонт на турбо, ако следвате тези прости правила: 1. правете смяна на масло и филтри на мотора навреме с точно предписаните за целта от завода производител части и консумативи / 2. при запалване на двигателя не форсирайте веднага, защото чисто технологично на маслото му трябват около 20 секунди да стигне до турбото / 3. оставете мотора да работи 1 минута на място след интензивно каране, за да може турбото да се охлади / 4. правете профилактичо рециклиране на турбо на всеки 150 – 200 000 км. каране (ще ви излезе по-евтино).

В D&D Auto Service предлагаме …

Цялостен ремонт на турбо компресори в турбо сервиз – демонтаж и монтаж / смяна на части / почистване / калибриране / рециклиране на турбо / продажба на нови турбо компресори и други.

Разполагаме с богата гама от части на склад! Даваме до 24 м. гаранция на извършения ремонт.

Имайте предвид, че при поява на някой от следните симптоми трябва да посетите турбо сервиз  в най-скоро време:

  • автомобилът губи мощност
  • свистящ шум от турбото
  • наблюдава се висок разход на масло
  • черен или сив дим от ауспуха и други.

РЕМОНТ НА ТУРБО / РЕЦИКЛИРАНЕ НА ТУРБО – ЦЕНИ >>

ГАЛЕРИЯ – РЕМОНТ НА ТУРБО / СЕРВИЗ ТУРБО >>

ВРЪЗКА С НАС >>

ОТЗИВИ ОТ Google

Boyan Dzambazov
Изключително доволен съм от отношението и работата извршена в сервиза. От много време се опитвах да намеря сервиз който си върши работата бързо и качествено. И за момента смятам, че го намерих!
Filipa Kaneva
От известно време ползвам услугите на автосервиза и съм много доволна от отношението на момчетата към автомобила ми. Това е първият автосервиз, в който не се опитват да ме лъжат и подвеждат, а дори обратното. Бяха изключително коректни и отзивчиви. Бих ги препоръчала с две ръце на всеки, който има нужда от сервиз за колата си.
Захарина Иванова
Супер добро отношения и компетентна реакция, където те сърби там ще те почешат😁-както се казва.Това е едно от малкото места в което с кеф си оставяш парите, защото те оставят доволен.
Ivaylo Manev
Ако търсите евтино,не е това мястото. Качеството на свършената работа обаче е много добро.Спазени бяха всички уговорки и ми бе показано нагледно какво е свършено. Отношението също бе на ниво. Второ посещение ми беше,но мисля пак да ги посетя за климатика. Препоръчвам!
ани никол
Много съм впечатлена от автосервиза и от отношението на момчетата. Преди два месеца бях там по препоръка на мой приятел, след като изгубих доста време и нерви по сервизи, в които бях лъгана, вероятно защото съм жена и не разбирам. Тези момчета освен, че разрешиха проблема с колата ми, бяха много любезни. Вчера отново бях там за ...
Christian “Vect0rZ” Dimitrov
Изключително коректни! Отидох за необясним проблем с паленето на автомобила, беше решен в същия ден и направиха допълнителен оглед на колата със списък с неизправности, които е добре (но не наложително веднага) да се оправят. Вниманието към детайлите и грижата която полагат за автомобила е нещо което се среща рядко!
Dian Deskov
Механикът си беше напрвил труда да снима проблема на телефона, за да ми го обясни и покаже като ида да си взимам колата. Много добро отношение като цяло.
Невена Стефанова
Професионализъм и чудесно отношение към клиента! Това е единствения сервиз, в който ми е дадена гаранционна карта за извършената услуга. Препоръчвам!
Murry Z
Very professional approach from the mechanic guy, first I thought the prices were rather high but later it made sense entirely when seeing none of small details were not skipped. Great work!

🔎 ВИЖТЕ ОЩЕ:

Facebook
Skype
WhatsApp
Email
Print
Уважаеми Клиенти,

Автосервизите ни в Младост и Люлин няма да работят от 23ти Декември до 2ри Януари 2024г. включително.

Желаем Ви весела Коледа и щастлива Нова година!

Уважаеми Клиенти,

Автосервизите ни в Младост и Люлин няма да работят от 20ти Август до 6ти Септември 2023г. включително.

Желаем Ви незабравимо лято!

Уважаеми Клиенти,

Автосервизите ни в Младост и Люлин няма да работят на 6, 7 и 8ми Май 2023 г. включително.

Желаем Ви весели празници!

Уважаеми Клиенти,

Автосервизите ни в Младост и Люлин няма да работят на 14, 15, 16 и 17 Април 2023 г. включително.

Желаем Ви весели празници!