1. Изправяне на Дискове - Шлайфане / Струговане - D&D Auto

МАШИННО ИЗПРАВЯНЕ НА ДИСКОВЕ/ ШЛАЙФАНЕ / СТРУГОВАНЕ

Машинно Изправяне на Дискове - София | D&D Auto Service

… е възможно там, където дебелината на диска го позволява. Дори чисто нови ротори могат да се изкривят съвсем скоро предвид факта, че при спиране отнасят цялото тегло на автомобила и най-голямото натоварване.

Най-често причините за криви спирачни дискове са: продължителен и неправилен контакт на спирачната накладка с повърхността на диска (често, предизвикано от други повредени компоненти като водачи на апаратите), ръжда върху повърхността на ротора (причина – сол и луга през зимата), рязка смяна на температурата (влизане в локва след продължително и тежко спиране).

Съществуват 2 начина за изправяне на дискове – струговане на струг или директно на автомобила.

Следните плюсове са на лице при шлайфане на дискове директно върху автомобила – без разглобяване и сваляне на старите криви спирачни дискове (няма да се налага да “улягат” повторно върху главината), пести се поне 3 пъти повече време от демонтаж / монтаж.

В D&D Auto Service обръщаме особено внимание на причините, довели до поправка на криви дискове за което ще извършим щателна проверка.

За Вас може да предложим още:

 • Преглед на кормилна уредба
 • Преглед на Датчиците за Сигурност
 • Проверка на Окачване и Ходова част
 • АнтиКорозионно Покритие за Дискове
 • Проверка на Спирачни Апарати
 • Смяна на Накладки и други.

💶 ШЛАЙФАНЕ НА ДИСКОВЕ - ЦЕНИ:

 • Лека кола от 40 лв.

  ⚠️ за 1 бр. спирачен диск

 • Джип / Бус от 60 лв.

  ⚠️ за 1 бр. спирачен диск

 • Смяна Накладки от 40 лв.

  ⚠️ Безплатна смяна на накладки, закупени от сервиза!

❓ ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ:

Най-често проблемът е рязката смяната на температурата. Примерно, когато след продължително спиране по наклон влезнете в дълбока локва.

Това е често срещано явление, тъй като алтернативните части не се произвеждат със същото качество, с което се правят тези за оригинално вграждане. И все пак имате гаранция, за която може да пледирате пред сервиза, поставил Ви новите дискове.

На практика всички дискове са криви до известна степен, просто има допустими граници, при които няма да ги “усещате”. Ние препоръчваме изправяне на криви спирачни дискове преди смяна на накладки, което ще ви гарантира равномерно понататъшно износване.

🖼️ ГАЛЕРИЯ - ИЗПРАВЯНЕ НА СПИРАЧНИ ДИСКОВЕ:

⭐ ОТЗИВИ ОТ GOOGLE:

 • 5 star review  Изключително коректни! Отидох за необясним проблем с паленето на автомобила, беше решен в същия ден и направиха допълнителен оглед на колата със списък с неизправности, които е добре (но не наложително веднага) да се оправят. Вниманието към детайлите и грижата която полагат за автомобила е нещо което се среща рядко!

  thumb Christian Dimitrov
 • 5 star review  Доволен съм от обслужването. Механиците направиха всичко, което поисках и то доста по-бързо отколкото аз самия очаквах. В хода на работата откриха сериозен проблем, пропуснат в друг сервиз и ми спестиха доста неприятности по пътя ( и х количество крясъци от жена ми). Всичко ми беше обяснено подробно и внимателно. Определено има хубава промяна в колата и вече съм доста по-спокоен.

  thumb Kaloqn Zahariev
 • 5 star review  Посетих сервиза на скоро за обслужване на автоклиматик по препоръка на мой колега. Бях се приготвила за по-сериозна сума, тъй като изобщо не работеше. Момчетата ми обясниха подробно какво и защо и го оправиха за доста по-малко пари. Като се има предвид, че съм жена и нищо не разбирам можеха да ме метнат всячески. Определено ми направи добро впечатление отношението и това, че се опитват да спечелят доверието на клиента в дългосрочен план, а не просто да го одерат еднократно. Благодаря ви и успех!

  thumb Stanislava Markova
 • 5 star review  Този Сервиз реши проблем с климатика на Пежо 407 за който много други само вдигаха ръце. Отношението им е любезно и дори приятелско при положение ,че отиваш за първи път. Решението се оказа доста по-евтино от това което предполагах и това го казвам защото съм убеден ,че собственика няма да се възползва занапред. Трябваше да мина контролен преглед след пробег 200 км , като запазя предварително час. Отидох без предупреждение понеже се случи да минавам от там. Естествено попитах дали може да извършат прегледа или да мина допълнително и понеже имах късмет направиха прегледа на момента буквално. Благодаря ви наистина сте много коректни и отлични професионалисти!

  thumb Nikos Nakoudis
 • 5 star review  Професионализъм и чудесно отношение към клиента! Това е единствения сервиз, в който ми е дадена гаранционна карта за извършената услуга. Препоръчвам!

  thumb Невена Стефанова

🔎 ВИЖТЕ ОЩЕ:

📣 СПОДЕЛЕТЕ ЗА НАС:
Share on facebook
Facebook
Share on skype
Skype
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print
Работно Време:
 • Пон – Пет: 08:00 – 18:00
 • Събота: 08:00 – 14:00
 • Неделя: Почивен ден
За Контакти:

📞 Тел. 1: 0886-776-006

📞 Тел. 2: 0884-884-004

 

💬 Viber Chat

Намерете Ни:
Какво Ново:

Изправяне на Дискове

ИЗПРАТЕТЕ НИ ЗАПИТВАНЕ
---
ЗАПАЗЕТЕ ЧАС В СЕРВИЗА

🕒 Пон - Пет: 08:00 - 18:00 ч. | Събота: 08:00 - 14:00 ч.

Ремонт на Авто Парно

ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ
---
ЗАПАЗЕТЕ ЧАС ОНЛАЙН

🕒 Пон - Пет: 08:00 - 18:00 ч. | Събота: 08:00 - 14:00 ч.