РЕМОНТ НА СТАРТЕРИ / РЕМОНТ НА АЛТЕРНАТОРИ

РЕМОНТ НА СТАРТЕРИ / РЕМОНТ НА АЛТЕРНАТОРИРемонт на стартер 

се налага най-често, когато вграденият бендикс не “изхвърля” и не завърта коляновия вал. Други проблеми, които ще ви доведат до ремонт на стартер са колектор за почистване, притискателни пружини, четки на ротора и бендикс, за който споделихме се оказва най-честия проблем.

Ремонт на Алтернатор от друга страна

се налага, когато неговите четки се износят, което се и явява най-честата причина за повреда. Но освен това други проблеми, които могат да ви доведат до ремонт на алтернатор са износени лагери на ротора, ролка при пистовия ремък, диоден блок, регулатор на напрежение (познат още като “реле регулатор”), намотката и разбира се, четките.

СЪДЪРЖАНИЕ:

Алтернаторът и Стартерът са едни от най-важните компоненти във вашия автомобил – без едното няма да запалите изобщо, а без другото няма да изминете повече от 5-10 км.

Алтернаторът и Реле регулаторът са “електрическата централа” във вашата кола. Те захранват всички електрически модули и се грижат за заряда на акумулатора. При неизправност може да повредят както батерията, така и останалите електрически компоненти.

В D&D Auto Service предлагаме

цялостен ремонт на алтернатори / ремонт на стартери – демонтаж и монтаж / диагностика и тест / почистване / смяна на части (реле регулатор, бендикс, намотки, четки, лагери, ролки) и други.

Разполагаме с богата гама от части на склад! Даваме до 24 м. гаранция на извършения ремонт.

Често Срещани Симптоми

Имайте предвид, че при поява на някой от следните симптоми трябва да посетите сервиз за ремонт на стартери / ремонт на алтернатори в най-скоро време:

  • премигващи светлини на фаровете или в купето
  • шум наподобяващ ромолене откъм ремъците
  • шум и стържене при палене на автомобила
  • нищо не се случва при въртене на ключа старт
  • паднал акумулатор сутрин и други.

РЕМОНТ НА СТАРТЕРИ / РЕМОНТ НА АЛТЕРНАТОРИ – ЦЕНИ >>

ГАЛЕРИЯ – РЕМОНТ НА СТАРТЕРИ / РЕМОНТ НА АЛТЕРНАТОРИ >>

ВРЪЗКА С НАС >>

ОТЗИВИ ОТ Google

Boyan Dzambazov
Изключително доволен съм от отношението и работата извршена в сервиза. От много време се опитвах да намеря сервиз който си върши работата бързо и качествено. И за момента смятам, че го намерих!
Filipa Kaneva
От известно време ползвам услугите на автосервиза и съм много доволна от отношението на момчетата към автомобила ми. Това е първият автосервиз, в който не се опитват да ме лъжат и подвеждат, а дори обратното. Бяха изключително коректни и отзивчиви. Бих ги препоръчала с две ръце на всеки, който има нужда от сервиз за колата си.
Захарина Иванова
Супер добро отношения и компетентна реакция, където те сърби там ще те почешат😁-както се казва.Това е едно от малкото места в което с кеф си оставяш парите, защото те оставят доволен.
Ivaylo Manev
Ако търсите евтино,не е това мястото. Качеството на свършената работа обаче е много добро.Спазени бяха всички уговорки и ми бе показано нагледно какво е свършено. Отношението също бе на ниво. Второ посещение ми беше,но мисля пак да ги посетя за климатика. Препоръчвам!
ани никол
Много съм впечатлена от автосервиза и от отношението на момчетата. Преди два месеца бях там по препоръка на мой приятел, след като изгубих доста време и нерви по сервизи, в които бях лъгана, вероятно защото съм жена и не разбирам. Тези момчета освен, че разрешиха проблема с колата ми, бяха много любезни. Вчера отново бях там за ...
Christian “Vect0rZ” Dimitrov
Изключително коректни! Отидох за необясним проблем с паленето на автомобила, беше решен в същия ден и направиха допълнителен оглед на колата със списък с неизправности, които е добре (но не наложително веднага) да се оправят. Вниманието към детайлите и грижата която полагат за автомобила е нещо което се среща рядко!
Dian Deskov
Механикът си беше напрвил труда да снима проблема на телефона, за да ми го обясни и покаже като ида да си взимам колата. Много добро отношение като цяло.
Невена Стефанова
Професионализъм и чудесно отношение към клиента! Това е единствения сервиз, в който ми е дадена гаранционна карта за извършената услуга. Препоръчвам!
Murry Z
Very professional approach from the mechanic guy, first I thought the prices were rather high but later it made sense entirely when seeing none of small details were not skipped. Great work!

🔎 ВИЖТЕ ОЩЕ:

Facebook
Skype
WhatsApp
Email
Print
Уважаеми Клиенти,

Автосервизите ни в Младост и Люлин няма да работят от 20ти Август до 6ти Септември 2023г. включително.

Желаем Ви незабравимо лято!

Уважаеми Клиенти,

Автосервизите ни в Младост и Люлин няма да работят на 6, 7 и 8ми Май 2023 г. включително.

Желаем Ви весели празници!

Уважаеми Клиенти,

Автосервизите ни в Младост и Люлин няма да работят на 14, 15, 16 и 17 Април 2023 г. включително.

Желаем Ви весели празници!