ПРЕМАХВАНЕ НА DPF ФИЛТЪР ЗА ТВЪРДИ ЧАСТИЦИ

ПРЕМАХВАНЕ НА DPF ФИЛТЪР ЗА ТВЪРДИ ЧАСТИЦИПремахване на DPF / FAP

е услуга, която се налага в случаите на много запушен филтър за твърди частици.

Всички дизелови автомобили, оборудвани с DPF / FAP филтър за твърди частици имат инсталирана софтуерна програма в компютъра на колата, чиято роля е да изпълнява автоматична регенерация. Често пъти, обаче, тази програма не завършва докрай поради преждевременно гасене на автомобила или каране с ниски обороти в градски условия.

СЪДЪРЖАНИЕ:

Това са и причините, поради които филтрите за твърди частици и катализаторите се запушват с времето до степен, в която автоматичната регенерация не може да се справи с изгарянето на натрупалия се нагар.

Има ли как да се избегне Запушен DPF ?

Водородно почистване е една от процедурите, която би могла да реши проблема още в зародиш. Но тя е подходяща по-скоро като превантивна мярка, отколкото като решение на вече запушен DPF / филтър за твърди частици.

Какви са процедурите по Премахване на DPF ?

Има 2 варианта за решение на проблема със запушен dpf / филтър за твърди частици:

✔️ Почистване на DPF филтър – демонтаж, киснене в специален химикал, чистене с въздух или водоструйка, прогаряне с горелка, монтаж. Някой сервизи се пробват и с ултразвук, което е грешно, защото се поврежда структурата на силициевия карбид, от който е изграден филтърът за твърди частици.

✔️ Физическо и Софтуерно Премахване на DPF – това е възможно най-сигурният метод, защото чрез него се елиминира възможността да се запуши пак. 

ПРЕМАХВАНЕ НА ЗАПУШЕН DPF – ЦЕНИ >>

ВРЪЗКА С НАС >>

ОТЗИВИ ОТ Google

Boyan Dzambazov
Изключително доволен съм от отношението и работата извршена в сервиза. От много време се опитвах да намеря сервиз който си върши работата бързо и качествено. И за момента смятам, че го намерих!
Filipa Kaneva
От известно време ползвам услугите на автосервиза и съм много доволна от отношението на момчетата към автомобила ми. Това е първият автосервиз, в който не се опитват да ме лъжат и подвеждат, а дори обратното. Бяха изключително коректни и отзивчиви. Бих ги препоръчала с две ръце на всеки, който има нужда от сервиз за колата си.
Захарина Иванова
Супер добро отношения и компетентна реакция, където те сърби там ще те почешат😁-както се казва.Това е едно от малкото места в което с кеф си оставяш парите, защото те оставят доволен.
Ivaylo Manev
Ако търсите евтино,не е това мястото. Качеството на свършената работа обаче е много добро.Спазени бяха всички уговорки и ми бе показано нагледно какво е свършено. Отношението също бе на ниво. Второ посещение ми беше,но мисля пак да ги посетя за климатика. Препоръчвам!
ани никол
Много съм впечатлена от автосервиза и от отношението на момчетата. Преди два месеца бях там по препоръка на мой приятел, след като изгубих доста време и нерви по сервизи, в които бях лъгана, вероятно защото съм жена и не разбирам. Тези момчета освен, че разрешиха проблема с колата ми, бяха много любезни. Вчера отново бях там за ...
Christian “Vect0rZ” Dimitrov
Изключително коректни! Отидох за необясним проблем с паленето на автомобила, беше решен в същия ден и направиха допълнителен оглед на колата със списък с неизправности, които е добре (но не наложително веднага) да се оправят. Вниманието към детайлите и грижата която полагат за автомобила е нещо което се среща рядко!
Dian Deskov
Механикът си беше напрвил труда да снима проблема на телефона, за да ми го обясни и покаже като ида да си взимам колата. Много добро отношение като цяло.
Невена Стефанова
Професионализъм и чудесно отношение към клиента! Това е единствения сервиз, в който ми е дадена гаранционна карта за извършената услуга. Препоръчвам!
Murry Z
Very professional approach from the mechanic guy, first I thought the prices were rather high but later it made sense entirely when seeing none of small details were not skipped. Great work!

🔎 ВИЖТЕ ОЩЕ:

Facebook
Skype
WhatsApp
Email
Print
Уважаеми Клиенти,

Автосервизите ни в Младост и Люлин няма да работят от 20ти Август до 6ти Септември 2023г. включително.

Желаем Ви незабравимо лято!

Уважаеми Клиенти,

Автосервизите ни в Младост и Люлин няма да работят на 6, 7 и 8ми Май 2023 г. включително.

Желаем Ви весели празници!

Уважаеми Клиенти,

Автосервизите ни в Младост и Люлин няма да работят на 14, 15, 16 и 17 Април 2023 г. включително.

Желаем Ви весели празници!