1. Премахване на DPF / Филтър за Твърди частици - D&D Auto

ПРЕМАХВАНЕ НА DPF ФИЛТЪР ЗА ТВЪРДИ ЧАСТИЦИ

Премахване на DPF / FAP | D&D Auto Service

… е услуга, която се налага в случаите на много запушен филтър за твърди частици.

Всички дизелови автомобили, оборудвани с DPF / FAP филтър за твърди частици имат инсталирана софтуерна програма в компютъра на колата, чиято роля е да изпълнява автоматична регенерация. Често пъти, обаче, тази програма не завършва докрай поради преждевременно гасене на автомобила или каране с ниски обороти в градски условия.

Това са и причините, поради които филтрите за твърди частици и катализаторите се запушват с времето до степен, в която автоматичната регенерация не може да се справи с изгарянето на натрупалия се нагар.

Водородно почистване е една от процедурите, която би могла да реши проблема още в зародиш. Но тя е подходяща по-скоро като превантивна мярка, отколкото като решение на вече запушен DPF / филтър за твърди частици.

Има 2 варианта за решение на проблема със запушен dpf / филтър за твърди частици:

✔️ Почистване на DPF филтър – демонтаж, киснене в специален химикал, чистене с въздух или водоструйка, прогаряне с горелка, монтаж. Някой сервизи се пробват и с ултразвук, което е грешно, защото се поврежда структурата на силициевия карбид, от който е изграден филтърът за твърди частици.

✔️ Физическо и Софтуерно Премахване на DPF – това е възможно най-сигурният метод, защото чрез него се елиминира възможността да се запуши пак. 

💶 ПРЕМАХВАНЕ НА ЗАПУШЕН DPF - ЦЕНИ:

 • Физическо премахване на DPF 60 лв.
 • Софтуерно премахване на DPF 250 - 550 лв.
 • Чип тунинг 150 - 400 лв.

🖼️ ГАЛЕРИЯ - DPF / FAP / ФИЛТЪР ЗА ТВЪРДИ ЧАСТИЦИ:

🔎 ВИЖТЕ ОЩЕ:

📣 СПОДЕЛЕТЕ ЗА НАС:
Share on facebook
Facebook
Share on skype
Skype
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print
Работно Време:
 • Пон – Пет: 08:00 – 18:00
 • Събота: 08:00 – 14:00
 • Неделя: Почивен ден
Обадете Се:

📞 Тел. 1: 0886-776-006

📞 Тел. 2: 0884-884-004

Намерете Ни:
Какво Ново:
Отзиви От Google:
 • 5 star review  Много съм доволен от професионалистите в сервиза и това е моя сервиз занапред и едно голямо БЛАГОДАРЯ 😉!

  thumb Svetlin Slavev
 • 5 star review  Този Сервиз реши проблем с климатика на Пежо 407 за който много други само вдигаха ръце. Отношението им е любезно и дори приятелско при положение ,че отиваш за първи път. Решението се оказа доста по-евтино от това което предполагах и това го казвам защото съм убеден ,че собственика няма да се възползва занапред. Трябваше да мина контролен преглед след пробег 200 км , като запазя предварително час. Отидох без предупреждение понеже се случи да минавам от там. Естествено попитах дали може да извършат прегледа или да мина допълнително и понеже имах късмет направиха прегледа на момента буквално. Благодаря ви наистина сте много коректни и отлични професионалисти!

  thumb Nikos Nakoudis
 • 5 star review  Доволен съм от обслужването. Механиците направиха всичко, което поисках и то доста по-бързо отколкото аз самия очаквах. В хода на работата откриха сериозен проблем, пропуснат в друг сервиз и ми спестиха доста неприятности по пътя ( и х количество крясъци от жена ми). Всичко ми беше обяснено подробно и внимателно. Определено има хубава промяна в колата и вече съм доста по-спокоен.

  thumb Kaloqn Zahariev
 • 5 star review  Професионализъм и чудесно отношение към клиента! Това е единствения сервиз, в който ми е дадена гаранционна карта за извършената услуга. Препоръчвам!

  thumb Невена Стефанова
 • 5 star review  Посетих сервиза на скоро за обслужване на автоклиматик по препоръка на мой колега. Бях се приготвила за по-сериозна сума, тъй като изобщо не работеше. Момчетата ми обясниха подробно какво и защо и го оправиха за доста по-малко пари. Като се има предвид, че съм жена и нищо не разбирам можеха да ме метнат всячески. Определено ми направи добро впечатление отношението и това, че се опитват да спечелят доверието на клиента в дългосрочен план, а не просто да го одерат еднократно. Благодаря ви и успех!

  thumb Stanislava Markova

Премахване на DPF / FAP

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

⚠️ VIN номерът е необходим, за да определим с точност софтуера на автомобила ви!

Уважаеми клиенти, сервизът няма да работи на 20,21 и 22.09.21 г.

Ремонт на Авто Парно

ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ
---
ЗАПАЗЕТЕ ЧАС ОНЛАЙН

🕒 Пон - Пет: 08:00 - 18:00 ч. | Събота: 08:00 - 14:00 ч.