АВТО ЕЛЕКТРО УСЛУГИ - КОМПЮТЪРНА ДИАГНОСТИКА / ЖИЧКАДЖИЯ / STAR DIAGNOSTIC

АВТО ЕЛЕКТРО УСЛУГИ - КОМПЮТЪРНА ДИАГНОСТИКА / ЖИЧКАДЖИЯ / STAR DIAGNOSTIC

С всяка изминала година съвременните автомобили се превръщат във все по-технологични превозни средства. Броят на компютрите, които управляват отделните модули нараства, софтуерът става все по-сложен и все по-прецизен. Ежегодната проверка от квалифициран “жичкаджия” и триене на грешки е задължителна.

Компютърните контролери в автомобила постоянно следят работата на модулите, управляват отделните системи, функции и екстри във Вашите автомобили.

Тези компютърни системи работят в постоянна връзка (мрежа), събират данни и се адаптират.

СЪДЪРЖАНИЕ:

Автомобилната компютърна диагностика

е една съвременна услуга, която помага на механиците да установят проблемите при възникналите авто електро услуги. Това е многопластов процес, който повечето шофьори и техници обичат да наричат „триене на грешки“.

Как едно “триене на грешки” решава проблема?

Самото “триене на грешки” не решава проблемите изобщо. Но събраните данни в контролерите на автомобила могат да послужат за диагностициране на даден казус. Всеки един автомобилен производител препоръчва компютърна диагностика на автомобил и триене на грешки да се прави поне веднъж годишно и / или най-малкото при смяна на масло.

В D&D Auto Service предлагаме

диагностициране на автомобила ви с висок клас компютърна диагностика на световно известните марки Star Diagnosis, Lexia, AUTEL, LAUNCH и други както и с квалифициран механик – жичкаджия. За Вас можем да извършим авто електро услуги и компютърна диагностика на автомобил на следните контролери:

 • Всички налични компоненти и модули
 • Преглед на живи данни
 • Имобилайзер и заключващи системи
 • AIR BAG SYSTEM
 • ABS / ESP / BAS
 • HVAC – Климат контрол
 • Скоростни кутии – Автоматични и Ръчни
 • Адаптация на Дросел клапа
 • DPF Регенерация
 • Зануляване на Сервизни интервали
 • Включване / Изключване и Обучение на Модули
 • Триене на Грешки / Жичкаджия и още много други.

КОМПЮТЪРНА ДИАГНОСТИКА / АВТО ЕЛЕКТРО УСЛУГИ – ЦЕНИ >>

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ >>

Светването на която и да е лампа по таблото не е основание за диагноза, а индикация за проблем. Точна оферта може да получите само след направена диагностика в нашия сервиз.

За да Ви отговорим на този въпрос първо трябва да установим какъв е проблема, а това може да стане само след направена диагностика в нашия сервиз. Времето за диагностика обаче не e еднакво при всички автомобили, защото автомобилите не са еднакви нито по конструкция, нито по сложност.

ВРЪЗКА С НАС >>

ОТЗИВИ ОТ Google

Mayya Markova
Посещението ми бе свързано с електрониката на автомобила. Техникът подробно ми обясни какъв е проблемът. Доволна съм от свършената работа. Имам лека забележка относно комуникацията- не получих обещаното обаждане, с което да бъда уведомена, че ремонтът е приключил.
Christian “Vect0rZ” Dimitrov
Изключително коректни! Отидох за необясним проблем с паленето на автомобила, беше решен в същия ден и направиха допълнителен оглед на колата със списък с неизправности, които е добре (но не наложително веднага) да се оправят. Вниманието към детайлите и грижата която полагат за автомобила е нещо което се среща рядко!
Filipa Kaneva
От известно време ползвам услугите на автосервиза и съм много доволна от отношението на момчетата към автомобила ми. Това е първият автосервиз, в който не се опитват да ме лъжат и подвеждат, а дори обратното. Бяха изключително коректни и отзивчиви. Бих ги препоръчала с две ръце на всеки, който има нужда от сервиз за колата си.
Захарина Иванова
Супер добро отношения и компетентна реакция, където те сърби там ще те почешат😁-както се казва.Това е едно от малкото места в което с кеф си оставяш парите, защото те оставят доволен.
ани никол
Много съм впечатлена от автосервиза и от отношението на момчетата. Преди два месеца бях там по препоръка на мой приятел, след като изгубих доста време и нерви по сервизи, в които бях лъгана, вероятно защото съм жена и не разбирам. Тези момчета освен, че разрешиха проблема с колата ми, бяха много любезни. Вчера отново бях там за ...
Dian Deskov
Механикът си беше напрвил труда да снима проблема на телефона, за да ми го обясни и покаже като ида да си взимам колата. Много добро отношение като цяло.
Невена Стефанова
Професионализъм и чудесно отношение към клиента! Това е единствения сервиз, в който ми е дадена гаранционна карта за извършената услуга. Препоръчвам!
Facebook
Skype
WhatsApp
Email
Print
Уважаеми Клиенти,

Автосервизите ни в Младост и Люлин няма да работят от 23ти Декември до 2ри Януари 2024г. включително.

Желаем Ви весела Коледа и щастлива Нова година!

Уважаеми Клиенти,

Автосервизите ни в Младост и Люлин няма да работят от 20ти Август до 6ти Септември 2023г. включително.

Желаем Ви незабравимо лято!

Уважаеми Клиенти,

Автосервизите ни в Младост и Люлин няма да работят на 6, 7 и 8ми Май 2023 г. включително.

Желаем Ви весели празници!

Уважаеми Клиенти,

Автосервизите ни в Младост и Люлин няма да работят на 14, 15, 16 и 17 Април 2023 г. включително.

Желаем Ви весели празници!