ЗАСТРАХОВКА ГРАЖДАНСКА ОТГОВОРНОСТ | ЗАСТРАХОВКА АВТОКАСКО

ЗАСТРАХОВКА ГРАЖДАНСКА ОТГОВОРНОСТ | ЗАСТРАХОВКА АВТОКАСКОАвтомобилното застраховане включва няколко вида застраховки, които зависят от вида на покритието. Те са задължителни или доброволни. В България се предлагат следните два вида автомобилни застраховки – задължителна застраховка гражданска отговорност на автомобилистите и застраховка автокаско – по избор.

СЪДЪРЖАНИЕ:

Застраховка Гражданска Отговорност

Съгласно българското законодателство застраховката гражданска отговорност е задължителна. Законът гласи, че всеки собственик на моторно превозно средство – мпс, регистрирано на територията на Р. България и в движение, е длъжен да има тази задължителна застраховка.

Застраховката покрива отговорността на застрахования за имуществени и неимуществени вреди, причинени на трети лица, свързани с притежаване и / или използване на МПС, за които застрахованият носи отговорност съгласно българското законодателство или законодателството на държавата, в която е настъпила щетата.

Застраховка АвтоКаско / Каско на МПС

Целта на Застраховка “Автокаско” е да отговори на нуждите на физически или юридически лица, притежаващи превозни средства, ремаркета и полуремаркета. Ако превозното средство е застраховано по договор за наем, лизинг или отговорно пазене, то собственикът на превозното средство е и собственик на неговата застраховка, независимо дали тя е сключена от ползвателя. Застраховката Каско на МПС предлага пълна или частична защита на застрахования при повреда на автомобила от сблъсък или друг вид застрахователно събитие, в зависимост от договора.

КАЛКУЛАТОР ГО И АВТОКАСКО >>

🎁 Калкулирайте още сега цената на избрана 
от Вас застраховка 
вземете безплатно услуга по избор:
  • полиране на фарове
  • водородно почистване
  • диагностика на автоклиматик
⚠️ Ако ПС не е регистрирано все още посочете буквите, с които ще започва регистрацията.
• Адресна регистрация на ПС по талон:
• МПС с десен волан ли е?
• Информация за собственика:
• Данни за Предишни Застраховки:
⚠️ Моля, въведете валидни данни за контакт, на които да изпратим оферта + информация за това какво печелите.

ВРЪЗКА С НАС >>

ОТЗИВИ ОТ Google

Boyan Dzambazov
Изключително доволен съм от отношението и работата извршена в сервиза. От много време се опитвах да намеря сервиз който си върши работата бързо и качествено. И за момента смятам, че го намерих!
Filipa Kaneva
От известно време ползвам услугите на автосервиза и съм много доволна от отношението на момчетата към автомобила ми. Това е първият автосервиз, в който не се опитват да ме лъжат и подвеждат, а дори обратното. Бяха изключително коректни и отзивчиви. Бих ги препоръчала с две ръце на всеки, който има нужда от сервиз за колата си.
Захарина Иванова
Супер добро отношения и компетентна реакция, където те сърби там ще те почешат😁-както се казва.Това е едно от малкото места в което с кеф си оставяш парите, защото те оставят доволен.
Ivaylo Manev
Ако търсите евтино,не е това мястото. Качеството на свършената работа обаче е много добро.Спазени бяха всички уговорки и ми бе показано нагледно какво е свършено. Отношението също бе на ниво. Второ посещение ми беше,но мисля пак да ги посетя за климатика. Препоръчвам!
ани никол
Много съм впечатлена от автосервиза и от отношението на момчетата. Преди два месеца бях там по препоръка на мой приятел, след като изгубих доста време и нерви по сервизи, в които бях лъгана, вероятно защото съм жена и не разбирам. Тези момчета освен, че разрешиха проблема с колата ми, бяха много любезни. Вчера отново бях там за ...
Christian “Vect0rZ” Dimitrov
Изключително коректни! Отидох за необясним проблем с паленето на автомобила, беше решен в същия ден и направиха допълнителен оглед на колата със списък с неизправности, които е добре (но не наложително веднага) да се оправят. Вниманието към детайлите и грижата която полагат за автомобила е нещо което се среща рядко!
Dian Deskov
Механикът си беше напрвил труда да снима проблема на телефона, за да ми го обясни и покаже като ида да си взимам колата. Много добро отношение като цяло.
Невена Стефанова
Професионализъм и чудесно отношение към клиента! Това е единствения сервиз, в който ми е дадена гаранционна карта за извършената услуга. Препоръчвам!
Murry Z
Very professional approach from the mechanic guy, first I thought the prices were rather high but later it made sense entirely when seeing none of small details were not skipped. Great work!

🔎 ВИЖТЕ ОЩЕ:

Facebook
Skype
WhatsApp
Email
Print
Уважаеми Клиенти,

Автосервизите ни в Младост и Люлин няма да работят от 20ти Август до 6ти Септември 2023г. включително.

Желаем Ви незабравимо лято!

Уважаеми Клиенти,

Автосервизите ни в Младост и Люлин няма да работят на 6, 7 и 8ми Май 2023 г. включително.

Желаем Ви весели празници!

Уважаеми Клиенти,

Автосервизите ни в Младост и Люлин няма да работят на 14, 15, 16 и 17 Април 2023 г. включително.

Желаем Ви весели празници!