СМЯНА НА ГУМИ - СЕРВИЗ / ХОТЕЛ ЗА ГУМИ

СМЯНА НА ГУМИ - СЕРВИЗ / ХОТЕЛ ЗА ГУМИ

D&D Auto Service предлага смяна на гуми – демонтаж / монтаж / баланс .​

Също така смяна на вентили ( гумени или метални ), игли, капачки и лепене на гуми.

СЪДЪРЖАНИЕ:

Нашият автосервиз е оборудван с професионална техника за смяна на гуми – демонтажмонтаж и баланс за леки автомобили, джипове и бусове – Corghi Italy.

Тя ни дава възможността да извършваме баланс и смяна на гуми и джанти с размер до 20 цола / инча ( стоманени и алуминиеви такива ). Машината прецизно измерва параметрите и автоматично задава размера на джантата, като това се случва благодарение на двете й рамена – вътрешно и външно.

СЕРВИЗНИ ДЕЙНОСТИ >>

 • смяна на гуми
 • демонтаж / монтаж / баланс
 • смяна игли и вентили
 • лепене на гуми
 • хотел за гуми
 • продажба на нови гуми

ДЕМОНТАЖ / МОНТАЖ / БАЛАНС – Цени >>

🚗 ЛЕК АВТОМОБИЛ
РАЗМЕР:
Стоманени
Алуминиеви
12″ – 13″ – 14″
11,00 лв.
11,00 лв.
15″ – 16″
16,50 лв.
16,50 лв.
17″
18,75 лв.
18,75 лв.
18″
–,– лв.
20,00 лв.
19″
–,– лв.
22,00 лв.
20″
–,– лв.
23,00 лв.
21″
40,00 лв.
40,00 лв.
🚙 ДЖИП ИЛИ БУС
РАЗМЕР:
Стоманени
Алуминиеви
12″ – 13″ – 14″
13,00 лв.
13,00 лв.
15″ – 16″
17,50 лв.
17,50 лв.
17″
–,– лв.
19,75 лв.
18″
–,– лв.
22,00 лв.
19″
–,– лв.
24,00 лв.
20″
–,– лв.
26,00 лв.
21″
40,00 лв.
40,00 лв.

01. Посочените цени са за демонтаж-монтаж и балансиране на 1бр. гума с джанта.

02. Монтаж на RUN FLAT гуми + 50% от стандартните цени.

03. Тежести при баланс 0.05лв / 1 гр.

РЕМОНТНИ УСЛУГИ И МАТЕРИАЛИ
 • Лепенки "Tip Top" 25х25мм 3 лв.
 • Лепенки "Tip Top" 35х35мм 5 лв.
 • Лепенки "Tip Top" 45х45мм 6 лв.
 • Вентил ( гумен ) 3 лв.
 • Вентил ( метал + гума ) 5 лв.
 • Вентил ( метален ) 8 лв.
 • Машинен шлайф на джанта 5 лв.
 • Поставяне на фитил 5 лв.
 • Промазване с каучук 3 лв.
ХОТЕЛ ЗА ГУМИ

Нови гуми с до -40% отстъпка!

ВРЪЗКА С НАС >>

ОТЗИВИ ОТ Google

Boyan Dzambazov
Изключително доволен съм от отношението и работата извршена в сервиза. От много време се опитвах да намеря сервиз който си върши работата бързо и качествено. И за момента смятам, че го намерих!
Filipa Kaneva
От известно време ползвам услугите на автосервиза и съм много доволна от отношението на момчетата към автомобила ми. Това е първият автосервиз, в който не се опитват да ме лъжат и подвеждат, а дори обратното. Бяха изключително коректни и отзивчиви. Бих ги препоръчала с две ръце на всеки, който има нужда от сервиз за колата си.
Захарина Иванова
Супер добро отношения и компетентна реакция, където те сърби там ще те почешат😁-както се казва.Това е едно от малкото места в което с кеф си оставяш парите, защото те оставят доволен.
Ivaylo Manev
Ако търсите евтино,не е това мястото. Качеството на свършената работа обаче е много добро.Спазени бяха всички уговорки и ми бе показано нагледно какво е свършено. Отношението също бе на ниво. Второ посещение ми беше,но мисля пак да ги посетя за климатика. Препоръчвам!
ани никол
Много съм впечатлена от автосервиза и от отношението на момчетата. Преди два месеца бях там по препоръка на мой приятел, след като изгубих доста време и нерви по сервизи, в които бях лъгана, вероятно защото съм жена и не разбирам. Тези момчета освен, че разрешиха проблема с колата ми, бяха много любезни. Вчера отново бях там за ...
Christian “Vect0rZ” Dimitrov
Изключително коректни! Отидох за необясним проблем с паленето на автомобила, беше решен в същия ден и направиха допълнителен оглед на колата със списък с неизправности, които е добре (но не наложително веднага) да се оправят. Вниманието към детайлите и грижата която полагат за автомобила е нещо което се среща рядко!
Dian Deskov
Механикът си беше напрвил труда да снима проблема на телефона, за да ми го обясни и покаже като ида да си взимам колата. Много добро отношение като цяло.
Невена Стефанова
Професионализъм и чудесно отношение към клиента! Това е единствения сервиз, в който ми е дадена гаранционна карта за извършената услуга. Препоръчвам!
Murry Z
Very professional approach from the mechanic guy, first I thought the prices were rather high but later it made sense entirely when seeing none of small details were not skipped. Great work!
Facebook
Skype
WhatsApp
Email
Print