РЕГЛАЖ НА ПРЕДЕН МОСТ / РЕГЛАЖ НА ЗАДЕН МОСТ

 

Реглаж на преден мост  се нарича геометричната настройка на колелата, така че да бъдат правилно подравнени.

Реглажът на Преден и Заден мост е под формата на ъгли в съотношения между отделните части на окачването на автомобила ви. Измерват се и се регулират 5 вида ъгли:

  • сходимост
  • страничен наклон на колелата
  • страничен наклон на амортисьора
  • надлъжен наклон на амортисьора
  • сходимост при завой и други.

СЪДЪРЖАНИЕ:

Кога се прави реглаж на преден мост?

Нуждата от реглаж на предница е най-осезаема при кривостоящ волан и / или нестабилност в завои. Други причини, които налагат реглаж преден мост са:

  • смяна на части по окачването
  • неравномерно износване на гумите
  • силен удар в дупка / бордюр
  • веднъж на 2 години (профилактично – при липса на явен проблем)

Как се прави реглаж на преден и заден мост?

Всеки модел автомобил има зададени от завода производител стойности за  реглаж на преден и заден мост. Същите се сравняват с действителните и при нужда се коригират така, че да влезнат в посочените граници. Ние от D&D Service предлагаме професионален реглаж на преден и заден мост в София (за сега само във фирмения ни сервиз в ж.к. Люлин). 

В нашия стенд за реглаж на преден и заден мост се пази електронно досие с всички дани преди и след реглажа за вашата кола. При поискване от ваша страна могат да бъдат допълнително предоставени и / или принтирани.

РЕГЛАЖ ПРЕДЕН МОСТ Цена >>

ВРЪЗКА С НАС >>

ОТЗИВИ ОТ Google

Boyan Dzambazov
Изключително доволен съм от отношението и работата извршена в сервиза. От много време се опитвах да намеря сервиз който си върши работата бързо и качествено. И за момента смятам, че го намерих!
Filipa Kaneva
От известно време ползвам услугите на автосервиза и съм много доволна от отношението на момчетата към автомобила ми. Това е първият автосервиз, в който не се опитват да ме лъжат и подвеждат, а дори обратното. Бяха изключително коректни и отзивчиви. Бих ги препоръчала с две ръце на всеки, който има нужда от сервиз за колата си.
Захарина Иванова
Супер добро отношения и компетентна реакция, където те сърби там ще те почешат😁-както се казва.Това е едно от малкото места в което с кеф си оставяш парите, защото те оставят доволен.
Ivaylo Manev
Ако търсите евтино,не е това мястото. Качеството на свършената работа обаче е много добро.Спазени бяха всички уговорки и ми бе показано нагледно какво е свършено. Отношението също бе на ниво. Второ посещение ми беше,но мисля пак да ги посетя за климатика. Препоръчвам!
ани никол
Много съм впечатлена от автосервиза и от отношението на момчетата. Преди два месеца бях там по препоръка на мой приятел, след като изгубих доста време и нерви по сервизи, в които бях лъгана, вероятно защото съм жена и не разбирам. Тези момчета освен, че разрешиха проблема с колата ми, бяха много любезни. Вчера отново бях там за ...
Christian “Vect0rZ” Dimitrov
Изключително коректни! Отидох за необясним проблем с паленето на автомобила, беше решен в същия ден и направиха допълнителен оглед на колата със списък с неизправности, които е добре (но не наложително веднага) да се оправят. Вниманието към детайлите и грижата която полагат за автомобила е нещо което се среща рядко!
Dian Deskov
Механикът си беше напрвил труда да снима проблема на телефона, за да ми го обясни и покаже като ида да си взимам колата. Много добро отношение като цяло.
Невена Стефанова
Професионализъм и чудесно отношение към клиента! Това е единствения сервиз, в който ми е дадена гаранционна карта за извършената услуга. Препоръчвам!
Murry Z
Very professional approach from the mechanic guy, first I thought the prices were rather high but later it made sense entirely when seeing none of small details were not skipped. Great work!
Bojidar Petkov
Страхотно е , че ще имате сервиз и в Люлин! Така ще ми бъде много по- удобно ! Препоръчвам сервиза на всеки , който иска да бъде обслужен коректно ! Успех!
Елена Вакареева
Прекрасно е, че ще има сервиз в удобна за мен локация, а и за много други хора, които ползваме услугите Ви от толкова години! Изключително коректни, бързи и отзивчиви! Благодаря Ви, че ни улеснявате!!! Силно препоръчвам !!!

🔎 ВИЖТЕ ОЩЕ:

Facebook
Skype
WhatsApp
Email
Print

Важно

Уважаеми клиенти, услугата Реглаж на Преден и Заден мост се предлага само в сервиза ни в кв. Люлин тук.

Уважаеми Клиенти,

Автосервизите ни в Младост и Люлин няма да работят от 20ти Август до 6ти Септември 2023г. включително.

Желаем Ви незабравимо лято!

Уважаеми Клиенти,

Автосервизите ни в Младост и Люлин няма да работят на 6, 7 и 8ми Май 2023 г. включително.

Желаем Ви весели празници!

Уважаеми Клиенти,

Автосервизите ни в Младост и Люлин няма да работят на 14, 15, 16 и 17 Април 2023 г. включително.

Желаем Ви весели празници!